Γιατρός το θύμα που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του πεθερού του

Ο 69χρονος πυροβόλησε τον 57χρονο στην αυλή της οικίας τους

Must Read

Ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα σε πεθερό και γαμπρό στάθηκε αιτία για τον θάνατο του δεύτερου στην Αγία Βαρβάρα. Το θύμα, Τρύφωνας Λαλούντας, είναι γιατρόςουρολόγος στην ειδικότητα, και έπεσε νεκρός από πυρά καραμπίνας στο σπίτι τους επί της οδού Φιλικής Εταιρείας το βράδυ του Σαββάτου.

Έπειτα από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ένας 69χρονος, ο Π.Π., πυροβόλησε τον 57χρονο γαμπρό του στην αυλή της οικίας τους. Η γυναίκα του θύματος και κόρη του φερόμενου ως δράστη, μικροβιολόγος, βρίσκονταν στην Σπάρτη όταν έγινε το φονικό. Το έμαθε τηλεφωνικά και επιστρέφει εσπευσμένως. Η οικογένεια έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Ο 69χρονος έχει συλληφθεί και βρίσκεται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Ερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα.

 

«Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Ο φερόμενος ως δράστης και ο γιος του, ο οποίος είναι αστυνομικός και κάλεσε τις Αρχές, δίνουν αυτήν την ώρα κατάθεση. Ο πεθερός με τα πρώτα λόγια που είπε υποστήριξε: «Νόμιζα ότι η κόρη μου δεν περνούσε καλά και πως κακοποιείται».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This