Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 69χρονο με την καραμπίνα μετά το φονικό – Ο διάλογος λίγο πριν το έγκλημα!

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κακοποιούσε την γυναίκα του», λέει η αδερφή του

Must Read

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα όταν ένας 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του μπροστά στα μάτια της εγγονής του!

Σε βίντεο ντοκουμέντο έχει αποτυπωθεί η στιγμή που ο δράστης περπατάει μετά το φονικό με απόλυτη ψυχραιμία και κρατώντας την καραμπίνα και τον ακολουθεί η σύζυγός του που τον ώθησε στο έγκλημα λέγοντας «ρίξτου, ρίξτου».

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 69χρονο δράστη – Συνελήφθη και η πεθερά του θύματος

Δείτε το βίντεο:




Ο αποκαλυπτικός διάλογος

Μια φράση φέρεται να ήταν αυτή που έκανε τον 69χρονο να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει τον άντρα της κόρης του.

Σύμφωνα με τον Alpha και την εκπομπή Tlive, την φράση αυτή φέρεται να είπε ο 57χρονος στην κόρη του. 

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να ρώτησε ο 69χρονος την εγγονή του. «Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει ο μάρτυρας ότι είπε το θύμα στην κόρη του την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη. Η γυναίκα του 57χρονου έλειπε από την Αθήνα.

Σύμφωνα με μια άλλη μαρτυρία, την φράση την είπε ο δράστης για το θύμα!

Δείτε βίντεο:




«Είναι αδύνατο να κακοποίησε την γυναίκα του»

Η αδερφή του θύματος αναφέρει πως αγαπούσε πολύ την οικογένειά του και δεν θα έκανε με τίποτα κακό στην γυναίκα του. Ο δράστης φέρεται να προχώρησε στο έγκλημα επειδή νόμιζε πως η κόρη του κακοποιούνταν από τον άντρα της.

«Ήταν ένας άνθρωπος ήρεμος, καλόκαρδος, καλοπροαίρετος και ένας καταπληκτικός πατέρας. Όλα τα έδινε για την οικογένεια του. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν με είχε πάρει κανένα τηλέφωνο ο αδελφός μου να μου πει αν είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ξέρω… ο αδελφός μου είχε δικά του σπίτια, ίσως φοβόταν για τα παιδιά να μην αλλάξουν σπίτι και σχολείο μήπως όταν πήγαιναν Γυμνάσιο επειδή ήταν πολύ υπερπροστατευτικός μαζί τους.

Είναι αδύνατον να έχει κακοποιήσει τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ήταν δοσμένος στην οικογένεια, ήταν πάρα πολύ καλός, άλλωστε και το Σαββατοκύριακο ήταν με τα παιδιά, από ότι έμαθα από τη νύφη μου, πήγε να πάει το μεγάλο κορίτσι σε ένα πάρτι και μετά θα γύριζε και στην επιστροφή έγινε αυτό το σκηνικό.

Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με την οικογένεια της νύφης μου, δεν τον είδα -τον πατέρα της- πολλές φορές ώστε να καταλάβω».

Δείτε τις δηλώσεις της:




Δείτε επίσης:

Στον εισαγγελέα ο 69χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Μπροστά στην εγγονή του σκότωσε τον 57χρονο ο 69χρονος – Η πρώτη αντίδραση της αδερφής του θύματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This