«Δεν έχουμε καμία σχέση με το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος» λένε οι Γιατροί Του Κόσμου – Αναζητούν τη μητέρα

Τι εκτιμούν οι Αρχές για το φρικιαστικό περιστατικό στα Εξάρχεια

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε σφηνωμένο σε υπόνομο στη Σόλωνος, στα Εξάρχεια, οι Γιατροί του Κόσμου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι δεν συνδέονται με το φρικιαστικό περιστατικό.

«Οι Γιατροί του Κόσμου διευκρινίζουν ότι εκ παραδρομής αναφέρονται στο θλιβερό περιστατικό με το νεκρό έμβρυο στα Εξάρχεια» αναφέρουν στην ανακοίνωση και σημειώνουν: «Οι υπηρεσίες των Γιατρών του Κόσμου στεγάζονται στο Ανοικτό Πολυϊατρείο που βρίσκεται στη διεύθυνση Σαπφούς 12, στην Αθήνα». Μάλιστα ζητούν από τα δημοσιογραφικά μέσα «να μην συγχέουν τους Γιατρούς του Κόσμου με άλλη ιατρική εθελοντική οργάνωση».




Την ίδια στιγμή, η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί η μητέρα του εμβρύου που κατέληξε πεταμένο στον υπόνομο. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν κληθεί να καταθέσουν ο εργαζόμενος στην εταιρία αποφράξεων που εντόπισε το έμβρυο αλλά και εργαζόμενοι των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Ανάμεσά τους μια γυναικολόγος που εξετάζει εθελοντικά τις γυναίκες αλλά και μια κοινωνικός λειτουργός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει λίστες με τις εγκυμονούσες γυναίκες που επισκέφθηκαν τα γραφεία τις τελευταίες ημέρες.




Οι Αρχές εκτιμούν ότι πιθανότατα κάποια έγκυος που απέβαλλε, πέταξε το έμβρυο στην τουαλέτα, ωστόσο ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο της παράνομης έκτρωσης. Παράλληλα, έρευνες πραγματοποιούνται και σε κλινική που βρίσκεται στην περιοχή.




Υπενθυμίζεται ότι οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ δεν ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία, αλλά παρέλαβαν το έμβρυο από τον υπάλληλο της αποφρακτικής εταιρίας, το έβαλαν στο ψυγείο και σήμερα θα καλούσαν τον ιατροδικαστή. Ο εργαζόμενος ωστόσο ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της εταιρίας και εκείνος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.

Δείτε επίσης:

Σοκ με το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας – Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This