Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες της χώρας – Έμπρακτες διαμαρτυρίες και δράσεις ανά την Επικράτεια

Διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω 

Must Read

Δεν υποχωρούν οι αγρότες και συνεχίζουν τις κατά τόπους διαμαρτυρίες για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Με δράσεις ανά την χώρα και κινητοποιήσεις διαμηνύουν στην κυβέρνηση ότι είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω καθώς το διακύβευμα δεν είναι άλλο από την επιβίωσή τους.

Επιμένουν οι αγρότες: Αποχωρούν από τα μπλόκα αλλά συνεχίζουν με άλλες δράσεις

 

Αγρότες έκαψαν άχυρα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Φωτιά σε λάστιχα και άχυρα έβαλαν συμβολικά στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας αγρότες από το μπλόκο του Πλατυκάμπου το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι κατέφθασαν στον χώρο της πλατείας την Δευτέρα και διανυκτέρευσαν. Θα κινηθούν προς την περιοχή της Φιλιππούπολης, όπου θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στους πρώην εργαζομένους της τράπεζας Πειραιώς, η λειτουργία της οποίας σταμάτσε χθες.

 

Κοπριά στο κτήριο της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι

Σύμφωνα με το τοπικό aixmi-news.gr, έριξαν κοπριά στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας οι αγρότες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί από το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This