ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣυναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Όχημα καρφώθηκε σε κολώνα στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Όχημα καρφώθηκε σε κολώνα στη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας

Σώθηκε από θαύμα και βγήκε μόνος του από το όχημα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όταν οδηγός αυτοκινήτου καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού, με συνέπεια να τραυματιστεί!

Το τροχαίο εκτυλίχθηκε γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ιπποκρατείου, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία. Ο άνδρας ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του ΙΧ αυτοκινήτου του, χρώματος ασημί, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε κολώνα φωτισμού. Μάλιστα, από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης η κολώνα λύγισε.

Αμέσως, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όμως ο οδηγός είχε καταφέρει να βγει μόνος του από το όχημα, αφού τα τραύματά του ήταν ανεπαίσθητα. Για τον λόγο αυτό τελικά δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης