Μπαράζ εμπρησμών σε ΙΧ και κάδους στο κέντρο της Αθήνας: Βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια!

Μυστήριο με τη σύλληψη δύο Τούρκων κουρδικής καταγωγής στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν όπλα. Οι Αρχές ερευνούν ενδεχόμενη εμπλοκή τους στις σημερινές καταδρομικές επιθέσεις

Must Read

Πολλαπλές και ταυτόχρονες πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και σε κάδους σκουπιδιών σε διάφορα σημεία γύρω από τα Εξάρχεια. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 8:13 εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στην Γ’ Σεπτεμβρίου, στις 8:22 τυλίχθηκαν στις φλόγες αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Ιουλιανού στα Εξάρχεια, στις 8:22 εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδο στην οδό Σαριπόλου, στις 9 τυλίχτηκε στις φλόγες αυτοκίνητο στην οδό Σολωμού και στις 9:15 εκδηλώθηκε φωτιά σε σωρό ρούχων στη συμβολή των οδών Δεληγιάννη και Τρικούπη.

 

 

Η Πυροσβεστική έσπευσε επί τόπου για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Στο πλαίσιο των ερευνών και των εντατικών ελέγχων της αστυνομίας μετά τις σημερινές καταδρομικές εμπρηστικές επιθέσεις στην «καρδιά» της Αθήνας, συνελήφθησαν δύο άτομα στην οδό Ιουλιανού. Μάλιστα, εντοπίστηκαν όπλα στο αυτοκίνητό τους.

 

 

 

Οι δύο συλληφθέντες είναι υπήκοοι Τουρκίας κουρδικής καταγωγής και αυτήν την ώρα, οδηγούνται στην Ασφάλεια από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες πλέον των Αρχών εστιάζουν στο εάν εμπλέκονται στους εμπρησμούς και ποια είναι γενικότερα η δράση τους αφού βρέθηκαν όπλα στην κατοχή τους.  

 

 

 

Στη Ζαΐμη ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από αστυνομικές δυνάμεις, όπου μαζί με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής πραγματοποιούν ελέγχους για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο υπόλειμμα εμπρηστικού μηχανισμού ή τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκαν οι πυρκαγιές. Μάλιστα, από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων στα Εξάρχεια: Καμμένα ΙΧ και κάδοι σκουπιδιών! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This