Δικαστήρια Πειραιά: Εισβολή κατηγορούμενου στην αίθουσα διάσκεψης δικαστών!

Αδιανόητο περιστατικό!

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε προχθές στο Α Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, όταν κατηγορούμενος εισέβαλε στην αίθουσα των δικαστών.

Ο κατηγορούμενος χτύπησε την πόρτα της αίθουσας όπου διασκέπτονταν οι δικαστές και αφού του άνοιξαν, άρχισε να ωρύεται εναντίον μάρτυρα που είχε ζητήσει αναβολή της εξέτασης του από το δικαστήριο.

Τότε ο Εισαγγελέας της Έδρας που ήταν παρών στην αίθουσα, του έκλεισε την πόρτα, αν και δεν διέταξε την αυτόφωρη σύλληψη του για το αδίκημα της διατάραξης της συνεδρίασης των δικαστών.

Αυτό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα είναι γιατί δεν παρενέβησαν οι αστυνομικοί που βρίσκονται στα ακροατήρια των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα που είναι δικηγόρος, με τον τρόπο αυτό προσπάθησε να επηρεάσει τους δικαστές με τους ισχυρισμούς του για την απόφαση που θα ελάμβαναν για την εξέλιξη της δίκης όπου ήταν κατηγορούμενος.

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου λειτουργίας των δικαστηρίων.

Όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι η πρώτη φορά που… αναστατώνει ο συγκεκριμένος πολίτης τα δικαστήρια του Πειραιά, καθώς τα «βομβαρδίζει» με μηνύσεις που αφορούν προσωπικές του αντιδικίες.

Πολλοί δικαστές έχουν φτάσει στο σημείο να δηλώνουν αποχή και να αυτοεξαιρούνται.

Για τη γενικότερη υπόθεση έχει παρέμβει η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ έχει ενημερωθεί η επιθεωρήτρια Αρεοπαγίτης Μαρία Κουφούδη που γνωρίζει καλά την κατάσταση, καθώς ήταν επί σειρά ετών Εφέτης στα δικαστήρια στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This