Τραχειοστομεία έκαναν οι γιατροί στον Μανώλη Μαυρομμάτη και την σύζυγό του

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ξανά προσπάθεια για την αφύπνισή τους

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν για την πορεία της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη και της γυναίκας του οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Συγκεκριμένα, σήμερα οι γιατροί έκαναν τραχειοστομεία τόσο στον ίδιο και όσο και στην σύζυγό του όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο καθώς έχουν περάσει ήδη 10 μέρες από την νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρικό προσωπικό δεν είχε άλλη επιλογή καθώς δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στην αφύπνισή τους και την αποσωλήνωσή τους.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσουν ξανά σε προσπάθεια αφύπνισης.

Δείτε βίντεο:




Η κατάσταση της υγείας του ζευγαριού παραμένει κρίσιμη καθώς και οι δύο έχουν περάσει τα 80 και έχουν αρκετά υποκείμενα νοσήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This