Συγκλόνισε η Ντίνα Μαγδαλιανίδη: «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν»

Ο εργοδότης της κάλυψε τα έξοδα για τα χειρουργεία και τα νοσήλεια!

Must Read

Ένα νέο κορίτσι μόλις 26 ετών ζει πόνους, εφιάλτες και κρίσεις πανικού. Βγήκε ζωντανή από το βαγόνι του μοιραίου Intercity αλλά μετά από 25 χειρουργεία και όλη τη φρίκη που βιώνει ξανά και ξανά από εκείνο το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη, το μόνο που εύχεται είναι να μπορέσει κάποια μέρα να μπορέσει έστω και στο ελάχιστο να ζήσει όπως πριν.

Μιλώντας στο Kontra και τον Πάνο Χαρίτο η 26χρονη επιζήσασα του δυστυχήματος Ντίνα Μαγδαλιανίδη ευχαρίστησε τον εργοδότη της ο οποίος κάλυψε τα κόστη για την νοσηλεία και όλες τις επεμβάσεις, αφού από το κράτος δεν υπήρξε καμία μέριμνα: «Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους γιατρούς για να σωθεί το πόδι μου και σ’ αυτό χρωστάω πολλά και στον εργοδότη μου, που μερίμνησε για όλα» είπε και πρόσθεσε: «Ένιωθα ότι δεν ήξεραν καν εμάς που τραυματιστήκαμε τόσο πολύ. Ακόμα και όταν είχαν βγει τα μέτρα, εγώ είχα ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες των χειρουργείων. Μέχρι τώρα έχω κάνει περίπου 25 χειρουργεία. Όλα τα έχει καλύψει ο εργοδότης μου – και τη νοσηλεία».

Η 26χρονη ανέφερε ότι παρακολούθησε την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και με φωνή που σπάει, ανέφερε ότι δεν άντεξε την αδικία και τις απόπειρες συγκάλυψης: «Έχω παρακολουθήσει την εξεταστική επιτροπή, θυμάμαι ότι δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στην ψυχολογία μου. Με μια κοπέλα που έχει ανάλογα βιώματα προσπαθούσαμε να παρηγορήσουμε η μία την άλλη».

Μιλώντας για τη ζωή της μετά το δυστύχημα, η ίδια σημείωσε: «Χρειάζεται χρόνος …. με φοβίζει να βγω έξω μην πάθω κρίση στη μέση του δρόμου και αρχίσω να ουρλιάζω ή να φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι οπότε προτιμώ να μην βγω έξω. Και για να μην με κοιτάνε παράξενα, λόγω του κινητικού θέματος και γιατί δεν θέλω να εξηγώ στον καθένα το γιατί αλλάζει, η διάθεσή μου, γιατί σκέφτομαι, γιατί είμαι σιωπηλή. Έχω κλειστεί πολύ στον εαυτό μου».

Με μάτια βουρκωμένα, η Ντίνα Μαγδαλιανίδη ανέφερε στην εκπομπή: «Να αποκτήσω έστω το 30% της ζωής που είχα πριν, και από ψυχολογικής πλευράς και από θέμα ύπνου και από σωματικής πλευράς. Γιατί ήμουν πολύ χαρούμενη και πολύ δραστήρια πριν από το συμβάν».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This