Φρίκη στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε το γαμπρό του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε!

Το ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειας

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα, με θύμα έναν 57χρονο ουρολόγο, που δέχτηκε τα πυρά του ίδιου του του πεθερού, ακόμη μία παρόμοια δολοφονία εκτυλίχθηκε, αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Το φονικό σημειώθηκε γύρω στις 8:25 σήμερα το πρωί, όταν ένας 64χρονος άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ τον 44χρονο σύζυγο της κόρης του και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. Στην συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε! Το ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της οικογένειας, επί της οδού Κυζίκου 25 και αμέσως γείτονες ενημέρωσαν τις Αρχές.

Στο σημείο, έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που βρήκαν νεκρούς τους δύο άνδρες, απέκλεισαν το σημείο της τραγωδίας και πλέον συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να ξετυλίξουν το κουβάρι της αποτρόπαιης δολοφονίας, που έχει «παγώσει» την περιοχή.

Η αιτία που φέρεται να «όπλισε» το χέρι του δράστη

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πεθερός δεν έμενε στην Αθήνα, αλλά στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στην περιοχή με αφορμή να λυθούν οι διαφορές τους. Συγκεκριμένα, πηγές αναφέρουν πως πρόσφατα ο δράστης είχε χωρίσει με την σύζυγό του κι εκείνη ήρθε στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στην κόρη και τον γαμπρό της, προσωρινά. Ως αποτέλεσμα, ο 64χρονος θεωρούσε «υπεύθυνο» τον 44χρονο σύζυγο της κόρης του και θέλησε να πάρει «εκδίκηση».

Πρόκειται για το δεύτερο έγκλημα που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες με τραγικούς πρωταγωνιστές πεθερό και γαμπρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This