Τρόμαξαν σε κοιμητήριο της Λάρισας κατά την εκταφή νεκρών – Τι συνέβη

Διαπιστώθηκε ότι δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση όσων είχαν πεθάνει από COVID-19

Must Read

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στην Λάρισα με κατοίκους να είναι ανάσταστοι από το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν την Παρασκευή σε νεκροταφείο της πόλης. Στο Νέο Κοιμητήριο ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής νεκρών από COVID-19 και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει προχωρήσει η αποσύνθεση. Αμέσως σταμάτησε η διαδικασία και ξεκίνησε ο προβληματισμός.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, άσηπτοι νεκροί από κορωνοϊό υπάρχουν για δύο λόγους: Αφενός διότι βρίσκονται σε πλαστικούς σάκους, συχνά μέσα σε δύο, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις και σε τριπλό σάκο. Αυτή ήταν η οδηγία που ακολουθούν τα νοσοκομεία, χωρίς παρέμβαση από τα γραφεία κηδειών.

Αφετέρου, ακόμη και τα φέρετρά τους ήταν τυλιγμένα με πλαστικό σάκο από τα περισσότερα γραφείων τελετών για μεγαλύτερη ασφάλεια με στόχο την μη εξάπλωση του ιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This