Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αθήνας – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών

Must Read

Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται αυτήν την ώρα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς η κίνηση βρίσκεται για ακόμη μία ημέρα στο «κόκκινο», με τεράστιες καθυστερήσεις.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται από νωρίς στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Στην κάθοδο η κίνηση είναι αυξημένη από την Αττική οδό μέχρι το Αιγάλεω και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Ιωνία. Δυσκολίες στην κίνηση παρατηρούνται και στη λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι προς Ασπρόπυργο αλλά και στην παραλιακή προς Πειραιά, στο ύψος του Αλίμου και κατά τμήματα στην κάθοδο της Μεσογείων και Κηφισίας.

Απροσπέλαστη μοιάζει και η Αττική Οδός, με καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα 30 λεπτά. Συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο καταγράφονται καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη, αφού οι καθυστερήσεις δεν υπερβαίνουν τα 20-25 λεπτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This