«Σάρωσε» η κακοκαιρία τη Βόρεια Ελλάδα!

Φθορές στο οδόστρωμα και διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους της Βόρειας Ελλάδας

Must Read

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Βόρεια Ελλάδα, με τα προβλήματα να εντοπίζονται κυρίως στην Πιερία, το Κιλκίς και την Ημαθία, ενώ χρειάστηκε σε κάποια σημεία να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στο 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Μοσχοποτάμου, λόγω φθοράς στο οδόστρωμα, καθώς και στην επαρχιακή οδό Λειψυδρίου – Φαναρίου στο Κιλκίς, λόγω υπερχείλισης παραποτάμου του Αξιού, ενώ επίσης διακόπηκε η κυκλοφορία και σε δύο ανώνυμες δημοτικές οδούς (ιρλανδικές διαβάσεις) στην Ημαθία, μεταξύ Βέροιας και Λαζαροχωριου και μεταξύ Μακροχωρίου και Ταγαροχωρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στον δήμο Δίου – Ολύμπου της Πιερίας, η νεροποντή προκάλεσε σοβαρά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ γύρω στις 22:00, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη στην Κονταριώτισσα, όπου απεγκλώβισε ηλικιωμένη γυναίκα που πλημμύρισε το σπίτι της. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, άλλο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισε από Ι.Χ τρεις γυναίκες στην περιοχή Βροντού, καθώς η στάθμη του νερού είχε αρχίσει να ανεβαίνει και τις μετέφερε σε ασφαλές σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του Open TV, που αναφέρει ότι συμπολίτες μας εγκλωβίστηκαν στα ορμητικά νερά και κινδύνευσαν, ενώ πλημμύρισαν κατοικίες, χωράφια και κτηνοτροφικές μονάδες, όπου πνίγηκαν εκατοντάδες ζώα!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This