Δικηγόρος 32χρονης Άργος: «Την είχε κλειδωμένη στο σπίτι, την έδερνε μπροστά στα παιδιά»

Must Read

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η 32χρονη που δέχτηκε πρωτοφανή κακοποίηση από τον 34χρονο σύζυγό της, στο Άργος. Όπως εξηγήσε ο δικηγόρος της, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματα που της προκάλεσε ο πατέρας των παιδιών της, ο οποίος όχι μόνο την έλουσε με χλωρίνη, αλλά την χτύπησε με το σίδερο στο κεφάλι!

«Ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη, από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες», είπε αρχικά ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης, τονίζοντας πως η γυναίκα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Μάλιστα, ο κ. Λαμπρόπουλος έκανε αναφορά στην απολογία του 34χρονου, ο οποίος είπε «εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες».

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ότι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο», τόνισε ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας πως τα παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγο και κοινωνικό λειτουργό.

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση πως δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. «Από χθες όμως έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλεψα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους», κατέληξε ο δικηγόρος της 32χρονης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This