Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με μώλωπες της 32χρονης που ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της

Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες για την άτυχη γυναίκα

Must Read

Συγκλονίζει με νέες δηλώσεις της η 32χρονη γυναίκα για όσα βίωνε στα χέρια του συζύγου της στο Άργος. Όπως αναφέρει, σε κάθε επεισόδιο τής έλεγε «θα σε σκοτώσω». Ανατριχιάζουν οι περιγραφές της κακοποίησης.

«Με χτυπούσε από όταν πέθανε η μάνα του»

Νωρίτερα, για πρώτη φορά εμφανίστηκε η άτυχη γυναίκα χωρίς γυαλιά και χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της, δείχνοντας τα εμφανή σημάδια από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί από τον φερόμενο δράστη. Η 32χρονη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη μοιραία νύχτα που κατέληξε στο νοσοκομείο: «Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπαγε και στο τζάμι και στο μπάνιο. Μου έριξε κρεμοσάπουνο, υγρό πλυντηρίου και χλωρίνη. Το ψωμί το βούτηξε μέσα στο νερό, μου το πέταξε στη μούρη». Η 32χρονη καταγγέλλει πως ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της ήταν αποφασισμένος να την σκοτώσει. «Μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στο κεφάλι, με έπνιγε με το μαχαίρι. Όλα τα σημάδια που έχω στα χέρια είναι από μαχαίρι, το είχε γυρίσει πλάγια και με χτύπαγε. Με κοπάναγε ακόμα και στις πατούσες μου». Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να μιλήσει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μπροστά στα ίδια τους τα παιδιά, ένα 6χρονο αγοράκι και ένα 3χρονο κοριτσάκι που έγιναν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους. «Τρεις η ώρα τα ξημερώματα με ξυπνάει. Είχε ντυθεί, έβρεχε έξω και με πιάνει και μου λέει “προχώρα στο μπάνιο” και άρχισε και με κοπάναγε. “Θα σε σκοτώσω”, μου λέει. Ήθελε να κάψει και τα ίδια τα παιδιά του». Η 32χρονη προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως, μάταια. Άκουγε έξω από το μπάνιο τα παιδιά της να κλαίνε όσο εκείνη υπέμενε τα βασανιστήρια. «Με το σίδερο εδώ με χτύπησε. Τη χλωρίνη μου την έριξε και μετά με έπλυνε για να μην πάθω εγκαύματα». Δεν ήταν η πρώτη φορά που η μητέρα των δύο μικρών παιδιών έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον άντρα. Ο 34χρονος εδώ και πέντε χρόνια έδειχνε έναν χαρακτήρα κτητικό και χειριστικό. «Από το 2018 έτρωγα ξύλο. Αλλά όχι τόσο έντονα όσο τώρα. Είχα φόβο για να βγω έξω. Το κινητό μου μού το έσπασε. Το σταθερό μου το πέταξε μέσα στη λεκάνη για να μην έχω επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε η 32χρονη. «Δεν ήθελε με κανέναν να μιλάω. Πολύ ζηλιάρης. Μου έλεγε ότι “σε παρακολουθώ”, ήξερε πού πήγαινα και μετά γυρνούσα και έτρωγα πολύ ξύλο», δήλωσε η 32χρονη. «Δύο εβδομάδες την είχε μέσα στο σπίτι», συμπλήρωσε η αδερφή του θύματος.  

 

Νωρίτερα το πρωί ο δικηγόρος της, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως «ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη, από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες».

 

 

Υπογράμμισε πως το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε των κατηγορούμενο έναν χειριστικό τύπο, ο οποίος είχε απομονώσει το θύμα, ο κύριος Λαμπρόπουλος συμφώνησε. Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε στην απολογία του 34χρονου, ο οποίος είπε «Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες». «Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ότι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμα της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This