Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του στη Λάρισα

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του βιολογικού υλικού

Must Read

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ένας γιατρός στη Λάρισα οδηγήθηκε στη φυλακή για ασέλγεια σε βάρος της μόλις τεσσάρων ετών κόρης του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας από την πρώην σύζυγό του.

Ο 47χρονος γιατρός κρατείται στις φυλακές Γρεβενών. Συγκεκριμένα, ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που έλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού» από τη μητέρα της ανήλικης. Το ζευγάρι είναι χωρισμένο. Επίσης, εργαζόμενοι σε παιδότοπο φαίνεται ότι είχαν διαπιστώσει άσεμνες κινήσεις του πατέρα προς το παιδί. Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 27 Φεβρουαρίου, εκτός του σπιτιού του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη στην αστυνομία όπου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Η μητέρα κατήγγειλε πως ο πρώην σύζυγός της, ασέλγησε σε βάρος του παιδιού στο αυτοκίνητό του. Μετά το καταγγελλόμενο περιστατικό, η μικρή φαίνεται να είχε αλλάξει συμπεριφορά, κάτι που κίνησε υποψίες ότι κάτι συμβαίνει. Η ανήλικη εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίσθηκε για τη διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνη. Το όχημα του φερόμενου ως δράστη, μεταφέρθηκε στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό, που ενδέχεται να δώσει απαντήσεις. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται κατηγορηματικά το κατηγορητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι στο χωριό που διέμενε το διαζευγμένο ζευγάρι κάνουν λόγο για «παραβατική συμπεριφορά» του 47χρονου.

 

 

Η ανακοίνωση

«Μετά από ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. και της δημοσιότητας που έλαβε η σύλληψη άνδρα με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της ανήλικης κόρης του, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι:

27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν πατέρα του.

Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης.

Για μία ακόμα φορά κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας, να αναφέρουν κάθε ύποπτο περιστατικό ανώνυμα ή επώνυμα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, στην πλατφόρμα αναφορών CyberTipline Hellas του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στις Αστυνομικές Αρχές».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This