Γ. Τσούκαλης για υπόθεση Μεσολογγίου: «Οι έρευνες συνεχίζονται, υπάρχει κύκλωμα»

Όσα είπε για την υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο αλλά και για εκείνους που προσπαθούν να παρεμποδίσουν το έργο της ΕΛΑΣ

Must Read

Μπορεί να έχουν περάσει δύο μήνες από το ανατριχιαστικό έγκλημα του Μεσολογγίου, με θύμα τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, όμως οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά το γεγονός πως ορισμένα πρόσωπα φαίνεται πως επιχείρησαν να την παρεμποδίσουν.

Όπως εξήγησαν, νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Κούτσικου, Κώστας Δημόπουλος, οι Αρχές αξιολογούν με προσοχή τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους. «Το πρωί μου λέει Α και το βράδυ Ω», τόνισε όλο νόημα ο κ. Τσούκαλης, σχετικά με μέλος στην ομάδα έρευνας το οποίο σκοπίμως μεταφέρει ψευδή στοιχεία στις Αρχές.

Ο ίδιος έκανε λόγο για κυκλώματα πίσω από τη δολοφονία, ενώ θεωρεί εκτιμά πως οι απαντήσεις για την εξιχνίαση της υπόθεσης δεν βρίσκονται στα οικονομικά κίνητρα. «Υπάρχουν αξιόποινες ποινικές πράξεις και μάλιστα πολύ σοβαρές», επεσήμανε μεταξύ άλλων, ενώ ερωτηθείς αν πρόκειται για αρχαιοκαπηλία απάντησε: «μεταξύ άλλων».

Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομία δεν είναι διατεθειμένη να «κλείσει» την υπόθεση, ενώ η ανακρίτρια έχει δώσει εντολή να συνεχιστούν οι έρευνες για την καραμπίνα, υποστηρίζοντας το αίτημα της οικογένειας Κούτσικου, παρουσία και του εκπαιδευμένου σκύλου που εντόπισε τη σορό.

Υπενθυμίζεται, πως για την δολοφονία του 31χρονου έχει προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που βρέθηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This