ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από σήμερα στις 7 το απόγευμα έως αύριο στις 6 το πρωί, στο συνδετήριο κλάδο εισόδου από το Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου προς την Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα – Αθήνα.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για απόψε το βράδυ, ανήγγειλε η Αττική Οδός, λόγω εκτέλεσης εργασιών βαριάς συντήρησης στην περιοχή του Αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, από τις 7 το βράδυ έως αύριο στις 6 το πρωί, θα παραμείνει κλειστός ο  συνδετήριος κλάδος εισόδου από το Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου προς την Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα – Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, η είσοδος των οχημάτων από το Εμπορικό Πάρκο στην Αττική Οδό, θα γίνεται μέσω εκτροπής τους με τη εφαρμογή παρακαμπτήριας σήμανσης που θα οδηγεί στον έτερο συνδετήριο κλάδο στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων (SHELL).

«Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης», καταλήγει η ανακοίνωση, ενώ τονίζει ότι για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών, υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης