Συνεχίζει να προκαλεί ο 34χρονος από το Άργος: «Έχω κάνει πίσω για πολλές γυναίκες εξαιτίας της Ελένης»

Η προκλητικότητα του δεν έχει τέλος...

Must Read

Στον δικό του κόσμο βρίσκεται ο 34χρονος από το Άργος ο οποίος έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την άγρια κακοποίηση της 32χρονης συζύγου του την οποία, μεταξύ άλλων, έκαψε με σίδερο και περιέλουσε με χλωρίνη!

Ο άντρας συνεχίζει τις εξωφρενικές και προκλητικές δηλώσεις πίσω από τα κάγκελα.

Μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και την εκπομπή «Πρωινό» θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως το θύμα της υπόθεσης ενώ δήλωσε πως για να παντρευτεί έπρεπε να κάνει πέρα αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις στα προσωπικά του!

Συγκεκριμένα είπε:

«Ήμουν και πατέρας και μάνα και κουβαλητής και μάγειρας, να ρωτήσετε όποιον θέλετε. Μου έκρυβε μυστικά πέντε χρόνων. Ξαφνικά η αδερφή της, οι τρίτοι μπλέχτηκαν γιατί νόμιζαν ότι είχα εκατομμύρια. Είμαι πανέξυπνος, είμαι εύστροφος, είμαι ένα παιδί με εμπειρίες εσωτερικού και εξωτερικού, οπότε η Ελένη μου δεν μπόρεσε να το αντέξει όλο αυτό. 

Έχω κάνει πίσω για πολλές γυναίκες εξαιτίας της Ελένης. Έχω χάσει απίστευτες εμπειρίες γιατί λατρεύω τις γυναίκες και οι γυναίκες με λατρεύουν. Δεν είμαι θηρίο! Έκανα έρωτα μαζί της κάτω από τα σεντόνια, σε μια μέρα λες και της μπήκε ο διάβολος. Δεν έχει κρίση και βαρύτητα των πραγμάτων που λέει. Με ξεφτίλισε πανελλαδικώς. Έβγαλαν το όνομά μου, στον αέρα. Η αδερφή της με βρίζει διαρκώς, χωρίς λόγο, χωρίς να έχω κάτι με την κοπέλα».

Σχετικά με το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού το οποίο έλειψε να στείλει την 32χρονη στο άλλο κόσμο ανέφερε:

«Κάναμε αχαλίνωτο έρωτα εκείνο το βράδυ. Έχω ζητήσει συγγνώμη πολλές φορές, αλλά εκείνη δεν μου έχει ζητήσει για τα τόσα καλά που έχω κάνει. Μόνο μια φορά το έκανε όταν παραδέχτηκε το λάθος της».

Ο 34χρονος μίλησε για τις κατηγορίες εναντίον του:

«Έκανε πλάτες, πήγαινε πέρα-δόθε ψαχνόταν και πρόσβαλλε συνεχώς τα παιδιά μου. Τι θέλετε να κάνετε πίσω από δύο κάγκελα και μια αυστηρή πειθαρχία που έχει εδώ πέρα. Εδώ δεν κοιτιόμαστε στα μάτια.

Σε μια στιγμή με έβγαλαν εγκληματία με έβγαλαν βιαστή θηρία, με έβγαλαν ότι την έλουσα με χλωρίνη ότι της έβαλα φρατζόλα με ψωμί στο @@@ της. Ότι της έβαλα μαχαίρι στον λαιμό. Το είπε και η ίδια στην πρώτη της κατάθεση, μόλις της ακύρωσαν τη χλωρίνη, το σίδερο και το κινητό στον κ@@@- συγγνώμη. Δεν το έκανα για μένα και γι’ αυτή προσωπικά βρε παιδιά. Ξέφυγα, προσβλήθηκα τόσο πολύ».

Δείτε τις πρωτοφανείς δηλώσεις του:



Δείτε επίσης:

Άργος: Πρωτοφανείς δηλώσεις του 34χρονου που κακοποιούσε την γυναίκα του: «Με προκαλούσε, κοκκινίζει εύκολα το δέρμα της!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This