Σοκ στην Κρήτη: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της – «Είμαστε ερωτευμένοι»

Must Read

Ανατριχίλα προκαλεί η υπόθεση αιμομιξίας στην Κρήτη, με μια 13χρονη να κυοφορεί το παιδί του 15χρονου αδερφού της.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση της 15χρονης που έμεινε έγκυος και γέννησε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τον 48χρονο φίλο του πατέρα της ανήλικης να προφυλακίζεται, άλλη μια σοκαριστική υπόθεση με ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο, έρχεται να προκαλέσει προβληματισμό.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα», μια 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της στην Κρήτη. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα δύο αδέρφια με καταγωγή από τη Βουλγαρία, δηλώνουν μάλιστα ότι είναι ερωτευμένα και ότι η πράξη έγινε με συναίνεση!

Όπως προβλέπει η νομοθεσία, δεν υπάρχει θέμα συναίνεσης καθώς το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ παράλληλα παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.

Δείτε επίσης:

Το τεστ DNA θα δείξει τον πατέρα του μωρού της 15χρονης στο Ρέθυμνο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Πρόκειται για γύφτο Βούλγαρους και εσείς αφήνετε να εννοηθεί πως έγινε σε κρητική οικογένεια.Σας σιχαίνεται, και η ντροπή,έχεται κάνει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας αποπατο..

  2. Το σόκ στην Κρήτη που κολλάει και γιατί πρέπει να το αναφέρεται όταν αυτό αναφέρεται σε αλλοδαπούς.ειναι Κρητικοί??? Όχιιιιιι…..
    Γιατι αμέσως τρέχετε εσείς οι δημοσιογράφοι να γράφετε παπαριές., ???
    Και γιατί θα πρέπει αμέσως να εκθεσεται τα παιδιά αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι του αδερφού της και να μην το αναφέρεται μέχρι να γίνει το DNA τίποτα.
    Αυτά είναι πολύ λεπτά θέματα και δεν θα έπρεπε να εκθεσεται όταν αναφέρεστε σε παιδιά
    Λίγο μυαλό θέλει γιατί κ εκεί μια κοινωνία μικρή θα είναι, γιατί να τα στιγματίσουν αύριο και ας είναι αλλοδαποί…..
    Ωραίος δημοσιογράφος….

  3. “Σύμφωνα με τον ίδιο, τα δύο αδέρφια με καταγωγή από τη Βουλγαρία”

    Βέβαια το γράφετε στο κάτω μέρος τού άρθρου, αφού πρώτα έχετε αφήσει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για Κρητικόπουλα. Συμφωνώ με τούς άλλους τρεις (προς το παρόν) σχολιαστές και ζητώ την πλήρη ανασκευή τού άρθρου.

    • Σωστά! Αυτό δίνουν να καταλάβουμε για να ψαρέψουν κλικς! Ότι είμαστε δήθεν βρωμιάρηδες και αιμομίκτες Έλληνες.

  4. Πολύ σωστή η παρατήρηση της ανωτέρω κυρίας. Δεν είναι σωστό να προβάλετε τους Κρητικούς λέγοντας αυτά τα πράγματα. Οι Κρητικοί είναι περιφανοισαν άνθρωποι, και δεν φταίνε αυτοί αν έχει γεμίσει το νησί από μετανάστες νόμιμους και μη. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα γραφόμενά σας.

  5. Γράφω το παράπονό μου μόνο και μόνο επειδή σας θεωρώ το πρώτο από τα σοβαρά sites: Στον τίτλο του άρθρου σας αναφέρεστε στην Κρήτη ώστε ο αναγνώστης να σχηματίσει αμέσως την εντύπωση ότι αυτά τα έκτροπα συμβαίνουν μόνον εκεί. Δεν λέτε τίποτα για την καταγωγή των ατόμων την οποία ο βιαστικός αναγνώστης ίσως και να μην την πληροφορηθεί. Είναι σωστό και δίκαιο αυτό;
    Αυτό το συναντάμε και σε sites και ΜΜΕ τρίτης διαλογής και δεν θα το περιμέναμε από εσάς.
    Εάν δεν θέλατε να αναφερθείτε στην καταγωγή των αλλοδαπών για να μην τους εκθέσετε ( ενώ την ίδια ώρα εκθέτετε μια περιοχή της Ελλάδας) θα μπορούσατε να αφαιρέσετε από τον τίτλο και την ονομασία της ελληνικής περιοχής.

    • Το ότι αφήνουν να εννοηθεί πως πρόκειται για Ρεθυμνιώτες δεν είναι τυχαίο. Σε μια κλειστή κοινωνία όπως του Ρεθύμνου είναι πάρα πολλοί αυτοί που ανοίγουν το άρθρο για να μάθουν αν πρόκειται πράγματι για συντοπίτες τους ή όχι.
      Όλα γίνονται για τα κλικς!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This