Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο: Οδηγός του μοιραίου τζιπ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος!

Σε σοκ ο τραγουδιστής - Άφαντος ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε τη σύγκρουση των δύο οχημάτων

Must Read

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας νεαρός μόλις 19 ετών, μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στις Αχαρνές, τα ξημερώματα της Τρίτης. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οδηγός του μοιραίου οχήματος που συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, είναι ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, ο οποίος λαμβάνει μέρος στο σόου του J2US, μαζί με την Δώρα Παντέλη.

@newsbreakgr

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο – Οδηγός του μοιραίου τζιπ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος! #newsbreak #news #newsbreakgr #fy #greece #greeks #greek #fyp #greektiktok #tiktokgr #ellada

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, επί της οδού Δεκελείας όταν το τζιπ του τραγουδιστή συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Πληροφορίες της Τροχαίας αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής φέρεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά ένα ΙΧ παραβίασε το Stop, με τον ίδιο να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί τελικά με το όχημα στο οποίο βρίσκονταν οι δύο νεαροί.

Ο 19χρονος συνοδηγός έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο φίλος του που οδηγούσε το αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή Tlive ανέφεραν ότι οι 19χρονοι πήγαιναν στη δουλειά μαζί και ότι ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην οδήγηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έτρεξε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους νεαρούς ενώ και ο ίδιος τραυματίστηκε.  Την ίδια στιγμή, άφαντοι παραμένουν οι επιβάτες του οχήματος που παραβίασαν το στοπ, με αποτέλεσμα να προκληθεί η σύγκρουση των άλλων δύο οχημάτων. Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δηλώνει σοκαρισμένος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο άλλος που σε βλέπει από μακριά είναι αδύνατον να καταλάβει ότι τρέχεις σαν διάολος ώστε να σε υπολογίσει. — Σημ. Η επεξήγηση αυτή δεν προσφέρεται σε σχολές οδηγών ούτε στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This