«Δεν έφταιγε, είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε» είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου

Ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και βγήκε από την πίσω πόρτα - Τι λέει η μητέρα και ο αδερφός του για το τροχαίο και τις ευθύνες

Must Read

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου ο οποίος ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Τρίτης στις Αχαρνές στο οποίο σκοτώθηκε ένας 19χρονος! Ο τραγουδιστής πήρε πριν από λίγο εξιτήριο από το νοσοκομείο ΚΑΤ και έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τους γονείς του.




Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πατέρας του τραγουδιστή μιλώντας για όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Ant1 ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, σχετικά με το τροχαίο και το πώς το έμαθε ανέφερε:

«Το έμαθα από τον γιο μου τον μεγάλο. Ήταν να πάει για δουλειά στις 7.15 και έφυγε 5.30 και δεν είπε τίποτα. Μετά τον πήρα να τον ρωτήσω γιατί τόσο νωρίς και άρχισε τα κλάματα, μου είπε ότι ήταν στο νοσοκομείο γιατί ο Γιαννάκης τράκαρε. Πήγαμε μετά στο νοσοκομείο με τη γυναίκα μου και αυτή δεν ήξερε».

Για τον γιο του είπε πως δεν φταίει και πώς την ευθύνη έχει ο οδηγός που παραβίασε το STOP.

Για τον γιο του είπε ότι: «Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω Θεώ, σώθηκε. Καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι. Τα παιδιά είναι όλα εκεί, και η γυναίκα μου. Δεν φταίει και σε τίποτα, δεν φταίει, αφού τον βρήκαν. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για τον άλλο που παραβίασε το STOP. Το έμαθα από το πρωί… Εδώ κλάματα, τρελάθηκα.

Ο Γιαννάκης είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε. Δόξα τω Θεώ ο γιος μου είναι καλά αλλά δεν μου τα λένε όλα. Θα έρθουν στο σπίτι και θα μου τα πούνε. Ο Γιάννης είναι πολύ ευαίσθητος με αυτό που έπαθε… άστο. Ο άλλος που βγήκε από το STOP αυτός έφταιγε. Πολύ λυπάμαι για το παιδί, από το πρωί κλαίω». O πατέρας του νεαρού τραγουδιστή δεν κατάφερε να μιλήσει παραπάνω καθώς ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος επιβεβαίωσε και η μητέρα του σε δικές της δηλώσεις τονίζοντας πως τον παρακολουθεί ψυχολόγος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω. Δόξα τω Θεώ είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι… Δεν είναι εύκολο. Χαίρομαι για τον γιο μου που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Δείτε βίντεο:




Τέλος, στην εκπομπή «Super Katerina» μίλησε και ο αδερφός του τραγουδιστή που πήγε πρώτος στο σημείο του σφοδρού τροχαίου.

«Δεν φταίει ο Γιάννης για το τροχαίο, του κόψανε τον δρόμο.

Νοσηλεύεται είναι μέσα, αναμένουμε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί τι γίνεται. Έχει ακόμη τις ζαλάδες, πονάνε και τα πόδια του, Περνάει πολύ δύσκολα τώρα, είμαστε και εμείς χάλια. Εμένα με πήρε κάποιος άλλος τηλέφωνο, όχι ο αδερφός μου. Πήγα εκεί και τον βρήκα ξαπλωμένο κάτω».

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό του τροχαίου

Oλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα επί της οδού Δεκελείας, όπου ο νεαρός τραγουδιστής κινούνταν με το τύπου τζιπ αυτοκίνητό του με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Κέντρο Αχαρνών και σύμφωνα με βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Τροχαία είχε αναπτύξει ταχύτητα και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση. Ξαφνικά, όμως, από κάθετο δρόμο μπαίνει στη Δεκελείας ο οδηγός άλλου οχήματος παραβιάζοντας STOP.

O τραγουδιστής για να αποφύγει αυτό το όχημα προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό, όμως λόγω της ταχύτητας ήταν αδύνατον να ελέγξει το τζιπ και κατέληξε να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 19 ετών, που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι προσέκρουσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα ο 19χρονος συνεπιβάτης, αλβανικής καταγωγής, να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο 19χρονος Ελληνας οδηγός νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ηταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος για να αφήσουν λουλούδια.

Σύμφωνα με το ΤΟΤΑ, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ακινητοποίησε άμεσα το τζιπ του και έκανε προσπάθεια να προσφέρει πρώτες βοήθειες και έχει δώσει κατάθεση.

Από το περιβάλλον του τραγουδιστή δεν επιβεβαιώνουν τα περί ταχύτητας και δίνουν άλλη εκδοχή. «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθιρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» είπε άτομο από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Και οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ πήραν αίμα και από τους δύο για να εντοπίσουν αν έχουν ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κανείς από τους επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα δεν φορούσε ζώνη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου «φάντασμα» που παραβίασε το STOP, αν και αρχικά σταμάτησε, στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται από τις Αρχές. Στο αυτοκίνητό του επέβαινε επίσης και μια γυναίκα.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «Rising Star» το 2017, όπου αναδείχτηκε νικητής σε ηλικία 16 ετών. Ακολούθησαν συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Ελλη Κοκκίνου. Ο 24χρονος ανερχόμενος τραγουδιστής διαγωνίζεται στο «J2US» του Alpha με την αθλητικογράφο Δώρα Παντέλη. Η τελευταία τους εμφάνιση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τη Δώρα Παντελή ήταν το περασμένο Σάββατο.

Δείτε επίσης:

Το χρονικό της τραγωδίας ξημερώματα της Τρίτης με αστέρι του Κοκλώνη

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο: Οδηγός του μοιραίου τζιπ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This