Συγνώμη από το μάγειρα που μαχαίρωσε ζήτησε ο 55χρονος – Πήρε προθεσμία για την Παρασκευή

Θα υποστηρίξει ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης - Έχει μιλήσει τηλεφωνικά με το θύμα και απολογήθηκε

Must Read

Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 55χρονος από την Αλβανία ο οποίος πριν από λίγες μέρες επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε 65χρονο ομοεθνή του ο οποίος εργαζόταν ως μάγειρας σε ουζερί στην Θεσσαλονίκη επειδή δεν του άρεσε το κοντοσούβλι!

Συγκεκριμένα, ζήτησε «συγνώμη» για την πράξη του από το θύμα. Ωστόσο, δεν απολογήθηκε καθώς ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή. Μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναμένεται να υποστηρίξει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης την στιγμή του διαπληκτισμού με τον μάγειρα και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της επίθεσης.  Ο 65χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιά χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο δικηγόρος του, Λευτέρης Μπιλιώνας, είπε πως ο εντολέας του έχει μετανιώσει για την πράξη του και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Παράλληλα, είπε πως έχει μιλήσει τηλεφωνικά με το θύμα του και ζήτησε συγνώμη.




Σε βάρος του 55χρονου, υπηκόου Αλβανίας, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από το συνήγορό του, παρουσιάστηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών Αρχών.




Δείτε επίσης:

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 52χρονος που μαχαίρωσε τον μάγειρα ουζερί για μια μερίδα κοντοσούβλι

Θεσσαλονίκη: Μια μερίδα κοντοσούβλι «όπλισε» το χέρι θαμώνα ουζερί που μαχαίρωσε τον μάγειρα!

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πελάτης μαχαίρωσε στην κοιλιά τον μάγειρα ενός ουζερί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This