ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΒουβός θρήνος στις κηδείες των δύο παλικαριών που σκοτώθηκαν στην Πέλλα

Βουβός θρήνος στις κηδείες των δύο παλικαριών που σκοτώθηκαν στην Πέλλα

Το σημείο του δυστυχήματος είναι άκρως επικίνδυνο

Μέσα σε κλίμα απόλυτης θλίψης πραγματοποιήθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα οι κηδείες των δύο παλικαριών, του 19χρονου και του 21χρονου που «έσβησαν» στην Πέλλα μετά από σοβαρό τροχαίο. Ένας ακόμα φίλος των αδικοχαμένων νεαρών νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τρεις φίλοι είχαν πάει μία βόλτα με το αυτοκίνητο, όταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας – Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας. Ο νεαρός οδηγός σε μια στροφή -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε σιδερένια κολόνα της ΔΕΗ και σε τσιμεντένια μάντρα.

Οι δύο νεαροί:

Η εξόδιος ακολουθία για τα δύο θύματα της ασφάλτου εψάλη στις 4 στο Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας. Μέσα στην εκκλησία επικρατούσε βουβαμάρα καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκαν τόσο άδοξα τα δύο παιδιά που ήταν γεμάτα όρεξη για ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους και οι συγγενείς τους.

 

https://exchange.glomex.com/video/v-czsm0f59u12h?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Το σημείο στο οποίο έγινε το τροχαίο είναι πολύ επικίνδυνο και έχουν χαθεί άνθρωποι στο παρελθόν.

 

https://exchange.glomex.com/video/v-czsoql9d0bxt?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Μάστιγα τα θανατηφόρα τροχαία: Νεκροί δύο 20χρονοι και ένας σοβαρά τραυματίας στην Πέλλα

Θρήνος στην Πέλλα για τον χαμό των δύο νέων σε τροχαίο – Σήμερα το «τελευταίο» αντίο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης