Θλίψη: Θύματα της ασφάλτου δύο 26χρονοι σε Αττική και Πάτρα!

Must Read

Την ζωή τους σε δύο τροχαία που έγιναν σε Αττική και Πάτρα αντίστοιχα έχασαν δύο 26χρονοι βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ένας 26χρονος περπατούσε κατά μήκος του δρόμου, στο εμπορικό κέντρο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στη συνέχεια πέρασε στη άλλη κατεύθυνση αντίθετα από το ρεύμα των οχημάτων. Σύμφωνα με το debater.gr, κάποια στιγμή, για αδιευκρίνιστη αιτία, έσκυψε μπροστά με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ένα φορτηγάκι! Ο νεαρός δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή καθώς ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα ένας συνομήλικός του αλλοδαπός οδηγός μηχανής  χτυπήθηκε από SUV αυτοκίνητο στην οδό Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα. Μάλιστα, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός εκτινάχθηκε στον ποδηλατόδρομο! Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το tempo24.news, ο νεαρός είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο, ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φώναζε “πονάω , βοηθήστε με”» – Με πόσα έτρεχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Δεν έφταιγε, είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε» είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου

Βουβός θρήνος στις κηδείες των δύο παλικαριών που σκοτώθηκαν στην Πέλλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This