Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φώναζε “πονάω , βοηθήστε με”» – Με πόσα έτρεχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Κοντά στα ίχνη του οχήματος που παραβίασε το STOP - Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αντιμετωπίζει ο οδηγός - Νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας

Must Read

Ανατριχιάζουν οι γονείς του 19χρονου Αντώνη ο οποίος σκοτώθηκε στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι στο οποίο ενεπλάκη και ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος.

Ο συνομήλικος φίλος του άτυχου νεαρού, Αντρέας, νοσηλεύεται τραυματισμένος και χωρίς να γνωρίζει ακόμη για τον χαμό του.

Δείτε βίντεο:




Στην εκπομπή Tlive μίλησε η μητέρα του Αντώνη. 

Οι δύο νεαροί πήγαιναν για δουλειά χθες το πρωί. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την στιγμή που το όχημα τους κινούνταν στην οδό Δεκελείας ένα άλλο όχημα παραβίασε STOP και το ΙΧ του τραγουδιστή έκανε ελιγμό να το αποφύγει και έπεσε πάνω σε αυτό που επέβαιναν οι δύο 19χρονοι.

Δείτε βίντεο:




Η μητέρα του Αντώνη ανέφερε στην εκπομπή:

«Το παιδί (σ.σ. ο Αντρέας) με πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως χτύπησε. Ο Αντώνης ήταν κάτω, και φώναζε “πονάω βοηθήστε με”. Η ψυχολογική κατάσταση του Αντρέα είναι άσχημη. Είναι σε σοκ. Δεν του το έχουν πει ακόμη».

Για τον τραγουδιστή ανέφερε πως έλεγε ότι έπεσε πάνω στους νεαρούς.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του άτυχου νεαρού ο οποίος είπε για τον γιο του: «Καλό παιδί, τίμιος, είχε τελειώσει σπουδές, ψυκτικός, και δούλευε σε μια κάβα».

Δείτε βίντεο:




Έτρεχε ο τραγουδιστής

Με αρκετά μεγάλη ταχύτητα κινούνταν το όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, o ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, ανέφερε πως το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα 80 χιλιομέτρων σε μια περιοχή που το όριο είναι μόλις 50!

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής,  η Τροχαία Νέας Ιωνίας βρίσκεται κοντά στον εντοπισμό του οχήματος που παραβίασε το STOP. Σε περίπτωση που ο οδηγός συλληφθεί τις επόμενες ώρες ισχύει ακόμη το αυτόφωρο ενώ αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία για αμέλεια!

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

«Δεν έφταιγε, είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε» είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου

Το χρονικό της τραγωδίας ξημερώματα της Τρίτης με αστέρι του Κοκλώνη

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 19χρονο: Οδηγός του μοιραίου τζιπ ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This