Τροχαίο στο Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του ΙΧ που παραβίασε το STOP – Ορίζει ειδικό πραγματογνώμονα η Τροχαία Νέας Ιωνίας

Πληροφορίες αναφέρουν πως σταμάτησε όταν είδε το τροχαίο αλλά μετά έφυγε

Must Read

Θέμα χρόνου είναι να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Μενίδι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 19χρονος. Το σοβαρό δυστύχημα συνέβη όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρεται να παραβίασε STOP και ακολούθησε ο ελιγμός του ΙΧ του Γιάννη Ξανθόπουλου προκειμένου να τον αποφύγει ο οποίος έπεσε πάνω στο όχημα των δύο 19χρονων που πήγαιναν στην δουλειά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή «Fay’s Time» η Τροχαία της Νέας Ιωνίας «ξεσκόνισε» υλικό από κάμερες ασφαλείας και οδικής κυκλοφορίας και αξιοποίησε τις μαρτυρίες των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν στον τόπο του δυστυχήματος και κατάφερε να ταυτοποιήσει το όχημα και τον οδηγό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για έναν 68χρονο ο οποίος δεν προσήλθε στην αστυνομία αυτοβούλως στο πλαίσιο του αυτόφωρου.  Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο όχημα φέρεται να υπήρχε και συνοδηγός.  Πηγές του newsit.gr λένε πως ο ηλικιωμένος σταμάτησε και βγήκε από το όχημα όταν είδε το τροχαίο αλλά δεν πήγε να βοηθήσει και έφυγε από το σημείο. 

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η Τροχαία Νέας Ιωνίας έχει ορίσει ιδιώτη πραγματογνώμονα ο οποίος είναι πιστοποιημένος από την Εισαγγελία και έχει ασχοληθεί με τροχαία δυστυχήματα.

Η δικογραφία δεν έχει ακόμη φύγει για την Εισαγγελία Πρωτοδικών. Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τους υπό διερεύνηση υπόπτους οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψης κατά περίπτωση.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Πατέρας 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φταίει ο τραγουδιστής, θα κινηθούμε νομικά!»

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φώναζε “πονάω , βοηθήστε με”» – Με πόσα έτρεχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This