Πατέρας 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φταίει ο τραγουδιστής, θα κινηθούμε νομικά!»

«Είναι άδικο να φεύγει ένα τίμιο παιδί έτσι», είπε συντετριμμένος

Must Read

Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην οδό Δεκελείας στο Μενίδι τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από σφοδρό τροχαίο. Στο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νεαρός μαζί με τον συνομήλικο φίλο του Ανδρέα έπεσε το όχημα του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού ο οποίος πήγαινε στην δουλειά μαζί με τον φίλο του και έχασε ξαφνικά την ζωή του, σε δηλώσεις του, στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 επέρριψε την ευθύνη για τον θάνατό του γιου του στον Γιάννη Ξανθόπουλο!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν υπάρχει πιο άδικο από το να “φύγει” ένας τίμιος (άνθρωπος), να πάει πέντε ώρες στη δουλειά και να “φύγει” έτσι. Δεν διαχειρίζεται, χάλια, χαπάκια, διάφορα. Απλώς στη δουλειά τους πήγαιναν όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά, στον δικό τους δρόμο. Με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα. Όπου και να πας να μιλήσεις, για αυτά θα πουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις υπαιτιότητα του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ… είναι αυτός τέλος πάντων. Όχι φταίει, παρά φταίει. Γρήγορα και ταχύτητα, χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές, όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. Ήταν 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», δήλωσε συντετριμμένος.

Όπως είπε ο γιος του είχε πολλά όνειρα καθώς ήταν μόνο ένα παιδί 19 ετών. Καταλήγοντας, είπε πως η οικογένεια του τραγουδιστή δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ενώ θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γιάννη Ξανθόπουλου.

«Πώς είναι να τρώνε τον άνθρωπό σου;», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα:




Δείτε επίσης:

Συγκλονίζει η μητέρα του 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φώναζε “πονάω , βοηθήστε με”» – Με πόσα έτρεχε ο Γιάννης Ξανθόπουλος

«Δεν έφταιγε, είναι σοκαρισμένος για το παιδί που σκοτώθηκε» είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου

Σοκαριστικό νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This