Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Ηρακλείου για τον άγριο ξυλοδαρμό 15χρονης από τρεις 16χρονες

Αφέθηκαν ελεύθερες οι δύο 16χρονες - Αναζητείται η τρίτη - Πώς έγινε το περιστατικό

Must Read

Προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε η Εισαγγελεία Ηρακλείου από το Α’ Αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να διερευνηθεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας 15χρονης  μαθήτριας του 3ου γυμνασίου την οποία έσπασαν στο ξύλο μέρα μεσημέρι την Τετάρτη και στην μέση του δρόμου τρεις οργισμένες χωρίς αιτία 16χρονες.

Οι δύο από τις τρεις ανήλικες οι οποίες είχαν συλληφθεί (η τρίτη αναζητείται) πέρασαν στις 11 σήμερα το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Στα κορίτσια ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ κατασχέθηκαν και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, οι δύο ανήλικες είναι ξαδέλφες και φοιτούν σε άλλο σχολείο. Η μία έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό και η άλλη επιτέθηκε στο θύμα και άρχισε να την χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές. Μάλιστα, την άγρια επίθεση κατέγραψε σε βίντεο μία από τις κοπέλες. Η τρίτη 16χρονη που αναζητείται έδιωχνε τους περαστικούς που ήθελαν να βοηθήσουν την παθούσα! Προβληματισμό προκαλεί γιατί κανείς δεν αγνόησε την ανήλικη και δεν παρενέβη να σώσει την 15χρονη;

Το θύμα τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στον αυχένα, το μάτι και το κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια πήγε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου μαζί με τον πατέρα της και έκανε την σχετική καταγγελία. Εκτός από τις δύο ανήλικες συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Νέο σοκ στην Κρήτη: Τρεις 16χρονες έσπασαν στο ξύλο 15χρονη στη μέση του δρόμου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This