Ηγουμενίτσα: «Τσάκωσαν» αρχιφύλακα της Δίωξης Ναρκωτικών με 102 κάνναβη σε περιπολικό!

Προηγήθηκε καταδίωξη και τροχαίο! Χειροπέδες σε 50χρονο συνάδελφό του και 19χρονο Αλβανό!

Must Read

Σκηνές βγαλμένες από σενάριο ταινίας εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα περιπολικό δεν σταμάτησε στα σήματα που του έκαναν στελέχη του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για έλεγχο περίπου στις 3 τα ξημερώματα. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν τους…συναδέλφους τους.

Στο πλαίσιο της καταδίωξης ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας ζημιές και ακινητοποιήθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός ήταν ένας 41χρονος αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετεί επίσης στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών! Συνοδηγός του ήταν ένας 19χρονος Αλβανός.

Ο έλεγχος στο υπηρεσιακό όχημα έβγαλε «λαβράκι» καθώς βρέθηκαν 19 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων!

Παράλληλα, συνελήφθη και ένας 50χρονος επίσης αρχιφύλακας στο τμήμα Δίωξης ο οποίος κανονικά ήταν σε περιπολία με τον 41χρονο αλλά βρισκόταν σε καφετέρια στην περιοχή της Σαγιάδας! Ο 50χρονος είχε αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι μέσα στο αυτοκίνητο που ο συνάδελφός του οδηγούσε μεταφέροντας ναρκωτικά!

Δείτε φωτογραφία με το τροχαίο:

(πηγή φωτογραφίας ertnews.gr)

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (15-03-2024) από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αστυνομικοί και ένας ιδιώτης αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης της ανωτέρω υπηρεσίας, εντοπίστηκε ο ένας αστυνομικός να οδηγάει υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος. Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -102- κιλών και -670- γραμμαρίων. Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα. Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This