Δημογλίδου για εμπρησμό σε Ζωγράφου: «Δεν υπάρχει πληροφορία από πού εξήλθαν οι δράστες» – Τι είπε για τις έρευνες

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που έχει ξεκινήσει η ΕΛΑΣ για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε χθες στου Ζωγράφου με αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς πέντε σχολικά λεωφορεία και να κινδυνεύσει να καεί και το ιδιωτικό σχολικό ίδρυμα στο οποίο ανήκαν.

Η εκπρόσωπος τύπου, Κωνσταντία Δημογλίδου μίλησε για την υπόθεση στην ΕΡΤ.

«Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την εξιχνίαση της υπόθεσης προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της συγκεκριμένης επίθεσης, η οποία απ’ότι φαίνεται αφορά συγκεκριμένο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο, καθώς όπως φαίνεται πυρκαγιά ξεκίνησε από τα οχήματα του εκπαιδευτηρίου και επεκτάθηκε και σε παρακείμενα οχήματα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές», ανέφερε.

Και πρόσθεσε:

«Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εργάζονται πυρετωδώς. Δεν υπάρχει πληροφορία από πού εξήλθαν οι δράστες, αν εξήλθαν δηλαδή από την Πολυτεχνειούπολη. Όταν ενημερώθηκε η αστυνομία, φυσικά και είχαν αποχωρήσει από το σημείο, είχε φτάσει η Πυροσβεστική και προσπαθούσε να σβήσει την πυρκαγιά».

Δείτε βίντεο:




 

Σχετικά με το πρόβλημα εισόδου στην Πανεπιστημιούπολη ατόμων, ανέφερε:

«Δεν γνωρίζουμε πώς κινήθηκαν και έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά. Στην πρώτη περίπτωση υπήρξε ένα πάρτι μέσα στην Πολυτεχνειούπολη. Εξήλθαν και επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις. Είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αυτό που αναφέρετε και φυσικά το παρακολουθεί η Ελληνική Αστυνομία για να δούμε πώς θα αντιμετωπιστεί».

Καταλήγοντας ανέφερε:

«Δεν μπορώ να σας ανακοινώσω τι ετοιμάζει η Ελληνική Αστυνομία και ποιες θα είναι οι επιχειρήσεις της τις επόμενες ημέρες, αλλά το παρακολουθούμε και εμείς με μεγάλη προσοχή γιατί θέλουμε να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Εμπρησμός στου Ζωγράφου: «Δεν ξέρω γιατί έγινε, από τύχη δεν είχαμε θύματα» λέει η διευθύντρια του σχολείου

Εμπρηστική επίθεση στου Ζωγράφου: Άγνωστοι πυρπόλησαν σχολικά λεωφορεία

Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με βόμβες μολότοφ – Κάηκαν αυτοκίνητα πολιτών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This