Παιδικός φίλος Γιάννη Ξανθόπουλου: «Είναι σε τεράστιο σοκ, δεν έχει κουράγιο ούτε να μιλήσει»

«Δεν αντέχει αυτό που γίνεται, είναι ευαίσθητος», είπε ο ίδιος

Must Read

Ακόμα σοκαρισμένος και κλεισμένος στον εαυτό του μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει όσα έχουν γίνει και κυρίως τον θάνατο ενός νεαρού μόλις 19 ετών είναι ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο Μενίδι.

Παιδικός φίλος του 24χρονου καλλιτέχνη μίλησε στο Mega για την κακή ψυχολογική του κατάσταση τονίζοντας πως δεν μιλάει σε κανένα, ούτε σηκώνει τα τηλέφωνα.

«Είναι παιδικός μου φίλος. Είναι αδερφός δεν είναι φίλος. Από μικροί κάνουμε παρέα. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά. Στο άκουσμα και μόνο αυτής της είδησης όλοι έχουν συγκλονιστεί πόσω μάλλον ο Γιάννης ο όποιος ενεπλάκη σε όλο αυτό άθελά του. Στο νοσοκομείο μόνο τον επισκέφθηκα», ανέφερε.

Και συνέχισε:

«Σωματικά έχει πόνους στα πόδια και στο στήθος, από το τράνταγμα μετά από αυτό που συνέβη. Τώρα είναι σπίτι του και ούτε εγώ τον έχω δει. Δεν έχει το κουράγιο να μιλήσει ούτε τη δύναμη να πάει κάποιος να του μιλήσει, ούτε από εμάς ούτε από κανέναν. Ούτε στα τηλέφωνα θα απαντήσει, είναι πραγματικά σε τεράστιο σοκ με όλο αυτό που έχει γίνει», συμπλήρωσε αναφορικά με την ψυχική κατάσταση του τραγουδιστή.

Ο αδερφικός φίλος του Γιάννη Ξανθόπουλου σχολίασε και το τραγικό τροχαίο.

«Το πρωί με πήρε ο αδερφός του και μου είπε τι συνέβη. Ήταν κακιά στιγμή, δεν πιστεύω ότι κάποιος άνθρωπος ήθελε αν κάνει αυτό το πράγμα, δεν ήθελε να αφαιρέσει την ζωή κάποιου άλλου. Κανείς δεν θα το έκανε αυτό το πράγμα. Δεν ήταν ούτε νέος οδηγός ούτε δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έτρεχε σαν τρελός ποτέ όσο οδηγούσε.

Με το που βγήκε το αμάξι έκοψε επί τόπου για να μην πέσει, όπως θα κάναμε όλοι έτσι, έκανε αυτό που θα πράτταμε όλοι. Έκοψε επί τόπου το τιμόνι αριστερά για να τον αποφύγει και να μην πέσει πάνω του και να τον σκοτώσει. Γιατί αν έπεφτε πάνω του… τι να σου πω αντανακλαστικά είναι αυτά. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συμπονετικός δεν το αντέχει όλο αυτό».

Δείτε τις δηλώσεις του:




Δείτε επίσης:

Οργισμένος ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Ο ένας είναι στον τάφο και ο εγκληματίας πίνει μπύρες!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This