Οργισμένος ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Ο ένας είναι στον τάφο και ο εγκληματίας πίνει μπύρες!»

Σε άσχημη κατάσταση ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Τι λέει η μητέρα του

Must Read

Μέσα σε κλίμα βουβής θλίψης έγινε στο Μενίδι η κηδεία του 19χρονου Αντώνη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Το δυστύχημα συνέβη όταν ένα όχημα παραβίασε STOP, το ΙΧ που οδηγούσε ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε ελιγμό να το αποφύγει και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν ο νεαρός.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου ο οποίος πήγαινε στην δουλειά του με τον συνομήλικό φίλο του, Αντρέα ξέσπασε σε νέες δηλώσεις που έκανε μετά την κηδεία. 

«Ο ένας στον τάφο και ο άλλος πίνει μπύρες!», είπε αναφερόμενος στον οδηγό του οχήματος που παραβίασε STOP o οποίος έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ και είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας είπε στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Έγινε η κηδεία και όλα τελείωσαν… πολύ βαρύ, πάρα πολύ βαρύ. Πολύ χάλια. Όταν φύγει 19 χρονών παιδί, 20 χρονών παιδί… φίδι να ήταν θα ήταν πιο λυπήσιμο. Τη στιγμή που έγινε η κηδεία, ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε το όνομα, τα στοιχεία του άλλου ανθρώπου που παραβίασε το στοπ. Απλά ξέρουμε ότι βρέθηκε αλλά δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Απλά το λένε στις ειδήσεις. Ο άλλος πήγε στον τάφο, ο άλλος είναι ελεύθερος και πίνει μπύρες».

Και συνέχισε τονίζοντας πως η οικογένεια θα κινηθεί νομικά:

«Αυτό θα το πει το δικαστήριο, θα το βρει ο δικηγόρος. Εγώ ξέρω ότι θα πάει νομικά, όπως πρέπει, μέχρι το κόκαλο όσο πάει και το αξίζει. Έχω δεν έχω, γίνεται, δεν γίνεται, θα πάει νομικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει να πάει νομικά, να πάει εκεί που πρέπει. Μην πάθει κακό κάποιος άλλος και να μάθουν οι υπόλοιποι που κάνουν τέτοια πράγματα, να κάτσουν στα αυγά τους. Δεν το φέρνουν πάλι το παιδί, το δικό μου πίσω αλλά μην πάρουν του αλλουνού. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.  Τέτοιο περιστατικό δεν έχει ξαναγίνει. Ένας 20αρης να πάει να πεθάνει σε ατύχημα, χωρίς να φταίει, κρίμα είναι. Εγκληματίας είναι και πρέπει να παραδοθεί όπως και να ήταν.»

Ο ίδιος μίλησε συντετριμμένος και για τον γιο του:

«Δεν υπάρχει ένα πράγμα που να μην θυμάμαι και όλα είναι θετικά. Να έρθει σπίτι, να δουλεύει, να πάει σχολείο, να συντηρηθεί. 18 χρονών άρχισε να δουλεύει, να φροντίζει… να πίνει τον καφέ του, να πάει με τους φίλους του, να πάρει το αμάξι. Όλα αυτά θα θυμάμαι και θα είμαι μια ζωή στη μιζέρια μου. Για όλα αυτά που πάλεψε και έρχεται ένας και πέφτει πάνω του και γίνεται αυτό το πράγμα. Ούτε φρένα, να πάει στο αντίθετο ρεύμα, να σκοτώσει δύο παιδιά. Ένα μηδενικό ήρθαμε, πήραμε το αμάξι. Αυτό. Η γυναίκα μου, ας το, είμαστε με φάρμακα, είμαστε τρεις μέρες – τέσσερις μέρες με φάρμακα. Ακούμε κάθε μέρα σκοτωμούς με αυτοκίνητα επειδή πίνει ένας και καπνίζει άλλος».

Σε άσχημη κατάσταση και ο Γιάννης Ξανθόπουλος

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνά και ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος όπως είπε η μητέρα του στην ίδια εκπομπή:

«Πώς να είναι ο Γιάννης καλά; Αχ αγόρι μου… Άκουσε τον πατέρα του που κλαίει, άκουσε το άλλο. Πώς να νιώσει, δεν είναι (κακό παιδί), λυπάται, είναι τέτοιο παιδί, ευαίσθητο παιδί… Και με αυτό, αυτά τα πράγματα όλα, λυπόμαστε πώς να είμαστε; Λυπόμαστε τους ανθρώπους και όλους κι εμείς όπως πάθαμε όλοι μαζί. Τώρα εμείς πήραμε τον πάτερ να τον διαβάσει, θα πάρουμε και τον ψυχολόγο. Αυτό είμαστε, πώς να είμαστε μέχρι που να γίνει κάπως καλά. Λυπόμαστε πώς; Να βλέπεις τους γονείς εκεί, να βλέπεις όλα αυτά… δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να είναι καλά, δεν ξέρω…»

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Τροχαίο στο Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του ΙΧ που παραβίασε το STOP – Ορίζει ειδικό πραγματογνώμονα η Τροχαία Νέας Ιωνίας

Πατέρας 19χρονου Αντώνη που σκοτώθηκε στο Μενίδι: «Φταίει ο τραγουδιστής, θα κινηθούμε νομικά!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This