Συνελήφθη πα-τέρας στη Ζάκυνθο που ασελγούσε στο 6χρονο κοριτσάκι του!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Must Read

Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Παρασκευής η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού και σύζυγος του 47χρονου, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου και κατήγγειλε ότι το τελευταίο τρίμηνο ο σύζυγός της, κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, πήγαινε στο δωμάτιο της 6χρονης κόρης του και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η σύζυγος του κοιμόταν, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις εναντίον του παιδιού. Μάλιστα, στην καταγγελία – σοκ, περιγράφονται με λεπτομέρειες οι ασελγείς πράξεις του 47χρονου σε βάρος της ανήλικης κόρης του, όπως για παράδειγμα ο αυνανισμός του μπροστά της!

Σύμφωνα με τη σύζυγο, αντιλήφθηκε την αποτρόπαια «συνήθεια» του άντρα της περίπου πριν από 10 ημέρες από την ίδια της την κόρη, που φαίνεται να της περιέγραψε τι της έκανε ο πατέρας τα βράδια, ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί!

Μετά τη μαρτυρία της μικρής στην μητέρα της, αυτή έδιωξε το σύζυγό της από το σπίτι και ενημέρωσε τις Αρχές για την υπόθεση, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία και επικαλούμενη τα λόγια που της είπε η μικρή, όταν την ρώτησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν το 47χρονο, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης του κόρης. Το 6χρονο κοριτσάκι αναμένεται να εξεταστεί παρουσία ειδικού ψυχολόγου και στη συνέχεια θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ η τοπική κοινωνία του νησιού είναι σοκαρισμένη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This