Θεσσαλονίκη: Ανδρόγυνο έκρυβε περισσότερα από 7 κιλά ηρωίνης σε… βράχια

Το ζευγάρι συνελήφθη από τις Αρχές

Must Read

Ένα ανδρόγυνο στη Θεσσαλονίκη βρήκε, αν μη τι άλλο, μια ασυνήθιστη κρυψώνα για να βάλει τα ναρκωτικά που στη συνέχεια επρόκειτο να πουλήσει. Ποια ήταν αυτή; Τα βράχια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Ναι καλά διαβάσατε. Το ανδρόγυνο που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών είχε κρύψει στα βράχια περισσότερα από επτά κιλά ηρωίνης.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς να επιβαίνει σε όχημα και όταν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν δεν υπάκουσαν και προσπάθησαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν το ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και για απείθεια.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, τις οποίες είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση των ναρκωτικών. Σε έρευνα που έγινε στο συγκεκριμένο σημείο, βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε βράχους άλλες 16 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.290 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της γυναίκας, άλλες 18.550 ευρώ που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν, καθώς και δύο οχήματα ιδιοκτησίας του άνδρα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Αμφότεροι, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This