Από ναυτική φωτοβολίδα σκοτώθηκε ο 33χρονος Μανώλης στην Κρήτη! Χειροπέδες σε δύο φίλους του!

Κατασχέθηκαν φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί!

Must Read

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τον φρικτό θάνατο που βρήκε ο 33χρονος Μανώλης στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης κατά τη διάρκεια των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο νεαρός δεν σκοτώθηκε από κροτίδα αλλά από ναυτική φωτοβολίδα!

Δείτε το αρχικό ρεπορτάζ για το περιστατικό:




Συγκεκριμένα, ο άτυχος άντρας χθες το βράδυ μαζί με δυο ακόμη συνομήλικους του, πυροδοτούσαν ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού και βεγγαλικά, σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Μέχρι να συμβεί το κακό είχαν πυροδοτηθεί περίπου 20 φωτοβολίδες.

Κάποια στιγμή, ο 33χρονος είχε ανάψει φωτοβολίδα, πιθανότατα έγινε λάθος χειρισμός και έσκασε, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Στο σημείο επικράτησε πανικός, όπως είναι αναμενόμενο! Οι φίλοι του κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και περίμεναν στο σημείο μέχρι να φτάσει. Στο μεταξύ, ο 33χρονος υπέφερε από τους τρομερούς πόνους καθώς είχε τις αισθήσεις του.

‘Αμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από ακατάσχετη αιμορραγία. 




Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον 33χρονο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε αριθμός από τις φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί!

Πηγές αναφέρουν πως ήταν περίπου 10 οι πυροδοτημένες φωτοβολίδες που κατασχέθηκαν ενώ ένας εκ των δύο φίλων του άτυχου νέου παρέδωσε στις αρχές δύο ακόμα!

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε 33χρονος από κροτίδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This