«Έπεφτε και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» – Οι φίλοι του TikToker Tzane περιγράφουν πώς έχασε τη ζωή του

Η κηδεία του θα γίνει αυτή την εβδομάδα στην Γεωργία

Must Read

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ο Έλληνας TikToker Tzane κατά τη διάρκειας ενός ταξιδιού που είχε πάει στην Ιταλία περιγράφουν ακόμα σοκαρισμένοι φίλοι που ήταν μαζί του και συγκεκριμένα ο Χρήστος Κόγιας και ο Dream Greek.

Σύμφωνα με τους φίλους του και δημιουργού περιεχομένου, ο 24χρονος βγήκε σε ένα μπαλκόνι χωρίς κάγκελα και πάτησε το πόδι του χωρίς να κοιτάξει και έπεσε το κενό με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Όπως τονίζουν δεν έκαναν κάτι ακραίο, ούτε κάποιο challenge.

Συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Κάνουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε για το τι συνέβη. Ισως είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε, όμως είναι η αλήθεια και δικαιούστε να την γνωρίζετε όπως έγινε. Ξεκινήσαμε τέσσερα άτομα να εξερευνήσουμε μερικά εγκαταλελειμμένα χωριά στη νότια Ιταλία. Δεν είχαμε στόχο να κάνουμε οποιοδήποτε challenge, ούτε κάναμε οποιοδήποτε challenge, ούτε οτιδήποτε το ακραίο.

Φτάσαμε στον προορισμό μας όσο ακόμα είχε λίγο φυσικό φως και αποφασίσαμε να πάμε στο χωρίο Roghudi Vechio. Είχαμε και φακούς μαζί μας και τα πάντα από εξοπλισμό και αφού περιπλανηθήκαμε για λίγο στους δρόμους, αποφασίσαμε να μπούμε σε ένα από τα σπίτια που ήταν εκεί».

Ο Χρήστος Κόγιας λέει σχετικά με την τραγική στιγμή της πτώσης:

«Μπαίνοντας μέσα, εγώ πρώτος αντίκρισα ένα μπαλκόνι που ήταν μπροστά μου το οποίος δεν είχε κάγκελα. Βγήκα έξω και καθώς γύρισα για να μπω μέσα, είδα τον Τζάνε χωρίς να κοιτά κάτω, πάτησε το δεξί του πόδι στο τσιμέντο και το αριστερό απλά έφυγε στο κενό με εμένα να το βλέπω όλο live χωρίς να μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα».

O DreamGreek πρόσθεσε: «Τα χάσαμε τελείως, απλά πάγωσε ο χρόνος. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν είναι πραγματικότητα αυτό που βιώνουμε. Πήρα τηλέφωνο το 112, ήρθαν οι πρώτοι καραμπινιέροι, ήρθε το rescue team, είχαμε μια ελπίδα ως το τέλος ότι ίσως είναι ζωντανός».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κόγιας αναφέρθηκε σε όσα ακολούθησαν:

«Μας είπαν ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, δεν ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίες ταυτοποίησης, μας πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, δώσαμε καταθέσεις και οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι ό,τι συνέβη ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Αφεθήκαμε ελεύθεροι και ξεκινήσαμε το ταξίδι της επιστροφής στην Ελλάδα. Για όσους αγαπάτε τον Τζάνε, η κηδεία του θα γίνει στην πατρίδα του στην Γεωργία στα τέλη της εβδομάδας. Ενα μήνυμα σε όλους όσοι μας βλέπετε, δεν πρόκειται να ξαναπάμε σε τόσο επικίνδυνο μέρος για βίντεο και χωρίς εξωνυχιστική έρευνα».

«Για εμένα ο Τζάνε ήταν οικογένεια, εγώ τον μεγάλωσα από τα 17 του. Ζούσε εδώ στο σπίτι μου, ερχόταν κάθε μέρα εδώ. Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει από την δουλειά μας, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι κάναμε το κάναμε μαζί με τον Τζάνε και δεν θα το αφήσω να πεθάνει», κατέληξε ο DreamGreek.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Οι στιγμές της ανάσυρσης της σορού του Έλληνα TikToker Tzane που έχασε την ζωή του στην Ιταλία

Σε γύρισμα βίντεο με ακραίες καταστάσεις έχασε την ζωή του ο TikToker Tzane!

Σοκ! Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο γνωστός Έλληνας TikToker Tzane!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This