Τραγωδία στη Χίο: Ανασύρθηκε νεκρός 58χρονος ψαράς – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σκάφους

Το σκάφος στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα βυθίστηκε

Must Read

Δεν έχουν τέλος τα εργατικά δυστυχήματα στην χώρα, με θύμα αυτή τη φορά έναν 58χρονο αλιεργάτη στη Χίο, που ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Όπως έκανε γνωστό το Υπουργείο Ναυτιλίας χθες το πρωί βυθίστηκε βοηθητικό σκάφος ιχθυοκαλλιέργειας στη θαλάσσια περιοχή Περιβολάκι Λαγκάδας Χίου, με έξι επιβαίνοντες. Αμέσως σήμανε συναγερμός και επί τόπου έφτασαν δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, καθώς και στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, που διαπίστωσαν ότι ένας εκ των επιβαινόντων, 58χρονος αλλοδαπός αλιεργάτης, είχε ανασυρθεί από δύτη επί των ιχθυοκλωβών χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άτυχος άνδρας αρχικά μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο «Παντουκειός» και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος Έλληνας χειριστής του σκάφους και του ανυψωτικού μηχανήματος που εκτελούσε τις εργασίες στους ιχθυοκλωβούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση ναυαγίου, με την οποία αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This