Αδερφή θύματος μαστροπείας: «Υπάρχει και άλλη ενήλικη εκτός από την 25χρονη!» – Δεν έχει σταματήσει τα ραντεβού η ανήλικη!

Τι είπε για τον τρόπο που λειτουργεί το κύκλωμα

Must Read

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η αδερφή μιας από τις ανήλικες που έπεσαν θύματα του κυκλώματος μαστροπείας το οποίο κατάφερε να ξεσκεπάσει η ίδια.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στο Live News ανέφερε πως η αδερφή της δεν έχει σταματήσει να κλείνει ερωτικά ραντεβού ακόμα και μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί και τις συλλήψεις!

Παράλληλα, σοκάρει όταν αποκαλύπτει πως εκτός από την 25χρονη «Μαρία» υπάρχει ακόμα μια ενήλικη που βοηθά τα κορίτσια να κλείνουν συναντήσεις!

Συγκεκριμένα, λέει:

«Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει, συνεχίζει ακόμη και σήμερα (σσ: η αδερφή της) να κλείνει ερωτικά ραντεβού. Τώρα τελευταία παρατήρησα, ψάχνοντας το κινητό της, όταν αυτή δεν με έβλεπε ότι εκτός από την 25χρονη της κανονίζει ραντεβού και μια άλλη ενήλικη κοπέλα».

Μιλώντας για τον τρόπο που λειτουργούσε το κύκλωμα είπε:

«Αυτή λοιπόν έχει προφίλ στο Instagram και φαινόταν σαν να είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στον πελάτη και την αδερφή μου. Αυτό το κατάλαβα γιατί έλεγε ας πούμε ”σε περιμένει αυτός” και ρωτούσε στην αδερφή μου αν φτάνει.

Διαβάζοντας με προσοχή τις συνομιλίες είδα κάπου ότι ζητούσε από την αδερφή μου μάλιστα, να της δώσει 20 ευρώ επειδή ήταν αυτή που έφερνε πελάτες».

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Πατέρας 36χρονου νάνου που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχει σχέση, μπορεί να τον μπέρδεψαν»

Μαστροπεία: «Ακόμα και 16 να ήσουν δεν έχω θέμα!» – Σοκάρουν οι συνομιλίες της 25χρονης «Μαρίας» και των πελατών με τα ανήλικα θύματα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This