Νέα Σμύρνη: Επεισοδιακή καταδίωξη δύο 16χρονων για κλεμμένη μηχανή και ναρκωτικά

Δεν υπάκουσαν στο σήμα των αστυνομικών και επιχείρησαν να διαφύγουν

Must Read

Μία απίστευτη καταδίωξη στους δρόμους της Νέας Σμύρνης έλαβε χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 20/3. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που πραγματοποιούσαν περιπολία στην περιοχή, επιχείρησαν να ελέγξουν δύο 16χρονους αλλά εκείνοι το έβαλαν στα… πόδια!

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί στα πλαίσια της εποχούμενης περιπολίας στην περιοχή, εντόπισαν του δύο ανήλικους πάνω σε μία μοτοσυκλέτα, τούς έκριναν ύποπτους και επιχείρησαν να τούς ελέγξουν. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας όχι μόνο δεν υπάκουσε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

 




 

Ακολούθησε καταδίωξη, με τους ανήλικους να παραβιάζουν πολλούς ερυθρούς σηματοδότες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν. Φτάνοντας σε ένα σημείο που πίστεψαν ότι είχαν ξεφύγει από το αστυνομικούς, παράτησαν τη μοτοσυκλέτα και επιχείρησαν να ξεφύγουν με τα πόδια, αλλά τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους άνδρες της ΔΙΑΣ και πλέον το λόγο έχει δικαιοσύνη. Διαπιστώθηκε ότι η μοτοσυκλέτα που οδηγούσαν ήταν κλεμμένη, οπότε θα σχηματιστεί δικογραφία και για αυτό.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This