Τριτοκοσμικές εικόνες: Ασθενής καταγγέλλει ότι του έβαλαν… αρακά αντί για παγοκύστες!

«Δεν υπάρχει αυτό» λέει ο Θεμιστοκλέους βέβαιος ότι υπάρχουν παγοκύστες στο νοσοκομείο

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία ασθενούς στον Ερυθρό Σταυρό ότι του έβαλαν δύο σακούλες με… κατεψυγμένο αρακά αντί για παγοκύστες!

Τη φωτογραφία με τον ασθενή ξαπλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου με δύο συσκευασίες κατεψυγμένου αρακά στα πόδια του (πιθανόν από την κατάψυξη της κουζίνα του νοσοκομείου) έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «αταίριαστοι» ΣΚΑΪ.

Στο πλατό βρισκόταν καλεσμένος και ο υφυπουργός υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υπάρχει, απαντάω κατηγορηματικά, ο Ερυθρός έχει παγοκύστες». Ο ίδιος μάλιστα ζήτησε το όνομα του ασθενούς για να διερευνηθεί η καταγγελία, ενώ έκανε λόγο για… δυσφήμηση.

Δείτε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό:




Στην εκπομπή προβλήθηκαν και τραγικές εικόνες από το νοσοκομείο Αλεξάνδρας με ράντζα στους διαδρόμους, για τις οποίες ο κ. Θεμιστοκλέους διαβεβαίωσε ότι θα διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα.

Κατά τ’άλλα, όλα καλά στο ΕΣΥ για τους ασθενείς με γερά πορτοφόλια, οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να περιμένουν 5 χρόνια για να χειρουργηθούν, αφού θα πληρώνουν αδρά για τα απογευματινά χειρουργεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This