Οικογένειες θυμάτων στα Τέμπη ζητούν να μην εμφανιστεί η Κατερίνα Παπακώστα στην παρέλαση στα Τρίκαλα

Ζητούν να μην γυρίσει κανείς το κεφάλι του σε περίπτωση που η βουλευτής εμφανιστεί

Must Read

Να μην εμφανιστεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα στην παρέλαση που θα γίνει για την εθνική επέτειο στα Τρίκαλα ζητούν οι οικογένειες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά που έχασαν τρία κορίτσια στα Τέμπη, τις δίδυμες Χρυσή και Θώμη και την ξαδέρφή τους, Αναστασία.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του, ο Νίκος Πλακιάς «το ίδιο ζητάμε να γίνει σε όλους τους νομούς σε όλη την Ελλάδα όπου θα βρίσκονται Βουλευτές της πλειοψηφίας που έλαβαν μέρος στην Εξεταστική και ψήφισαν την αθώωση των πραγματικών υπευθύνων».

Ο πατέρας που έχασε τις δύο κόρες του αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν δεν παρουσιαστεί στην παρέλαση θα είναι ένα ελάχιστο δείγμα σεβασμού, έστω και τελευταία στιγμή. Και ξεσπά γράφοντας πως «η διπροσωπία χρειάζεται να τελειώσει».

Παράλληλα, ζητά, αν εμφανιστεί η βουλευτής, να μην γυρίσει κανείς από όσους συμμετέχουν στην παρέλαση το κεφάλι του προς το μέρος της.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Σε δυο ημέρες ξημερώνει 25η Μαρτίου ημέρα που οι επίσημοι θα πιάσουν τις θέσεις στις εξέδρες για να αποσπάσουν τις τιμές όλων όσων θα παρελάσουν.

Εμείς οι οικογένειες των θυμάτων των Τέμπη στο Νομό Τρικάλων ζητούμε τη μη παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα από αυτή τη γιορτινή μέρα για την πόλη των Τρικάλων.

Έστω και την τελευταία στιγμή να δείξει τον σεβασμό απέναντι στα παιδιά μας. Κάποτε η διπροσωπία πρέπει να τελειώσει. Εμείς θα είμαστε εκεί ακριβώς απέναντι από την εξέδρα των επισήμων χωρίς να ανοίξουμε το στόμα μας με απέραντο σεβασμό στον κόσμο των Τρικάλων, για να χειροκροτήσουμε τη νεολαία της πόλης, βλέποντας στα πρόσωπα των μαθητών τα πρόσωπα της Χρύσας, της Αναστασίας και της Θώμης και όλων των παιδιών που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τόσο άδικα.

Δεν έχουμε κανένα άλλο πρόβλημα με όλους τους άλλους πολιτικούς όλων των κομμάτων. Εάν η συγκεκριμένη βρίσκεται στην παρέλαση ζητάμε από όλους τους παραστάτες όλων των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φτάνοντας μπροστά της, να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο.

Οι οικογένειες
Πλακιά Νικολάου
Πλακιά Δημητρίου»

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Λευτέρης Κτιστάκης: Ο πρώτος της Ν.Δ. που έβαλε κατά του Καραμανλή

Τέμπη: Ξεκίνησαν οι απολογίες για την πολύκροτη Σύμβαση 717 – Ιλιγγιώδη πρόστιμα σε στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ

«Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει»: Πυρ ομαδόν από βουλευτές της ΝΔ για τα Τέμπη και τον άφαντο Κώστα Καραμανλή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η Ιστορία επαναλαμβανεται:
    Τώρα αντί να πενθουμε τα αδικοχαμένα παιδιά μας ,θέλουμε εκδίκηση,Γινόμαστε δικαστές,εισαγγελείς,ψάχνουμε για κάθε τι υπεύθυνο τη παραδείγματικη τιμωρια τους.Αληθεια,αυτή θα ήταν η επιθυμία των παιδιών που χαθηκαν;;
    Έτσι θα βρουν ησυχία οι ψυχές τους;Με το να μην τους αφήνει κανένας ησυχους;;

    • Ζειτε σε μια χωρα με ανυπαρξια δικαιοσυνης στην οποια ο πολιτης ειναι αναλωσιμο σκουπιδι. Αυτο δε χρειαζεται διπλωμα νομικης για να αποδειχθει. Αν αυτο δε σας ενοχλει τοτε περαστικα σας. Αφηστε τις γελοιοτητες κατα μερος λοιπον περι λαικου αισθηματος δικαιου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This