Σοκαριστική απάτη στην Κοζάνη: Την έπεισε ότι συγγενής της ενεπλάκη σε τροχαίο και της άρπαξε 225.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη έχασε από την μία στιγμή στην άλλη τις οικονομίες μίας ζωής!

Must Read

Την Γη κάτω από τα πόδια της έχασε ηλικιωμένη στην Κοζάνη, όταν αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα απάτης και πως είχαν κάνει «φτερά» από τον τραπεζικό της λογαριασμό 225.000 ευρώ!

Το σοκαριστικό συμβάν εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν ένας άνδρας κάλεσε την ηλικιωμένη στο τηλέφωνο και ισχυρίστηκε πως είναι αστυνομικός. Ο ίδιος υποστήριξε πως συγγενικό της πρόσωπο ενεπλάκη σε τροχαίο, προκαλώντας το θάνατο ενός παιδιού με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας η γυναίκα άκουσε κάποιον άλλον άνδρα να κλαίει και πίστεψε ότι πράγματι ήταν ο συγγενής της.

Στην αρχή ο απατεώνας ζήτησε από την γυναίκα χρηματικό ποσό ύψους 70.000 ευρώ, δήθεν για να δοθούν στην οικογένεια του νεκρού παιδιού. Ωστόσο, στη συνέχεια φέρεται να της ζήτησε να δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι κι έτσι η γυναίκα παρέδωσε χρηματικό ποσό ύψους 225.000 ευρώ, που προέρχονταν από αποταμιεύσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Ο απατεώνας έδωσε και συγκεκριμένες οδηγίες στην ηλικιωμένη για να βάλει τα χρήματα σε σακούλα και να τα πετάξει από το παράθυρο σε καθορισμένη ώρα που της υπέδειξε.

Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν την επόμενη μέρα η ηλικιωμένη συνομίλησε με το συγγενικό της πρόσωπο, που υποτίθεται είχε εμπλακεί στο τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να διαπιστώσει πως τίποτα απ’ όλα αυτά που της είχε πει στο τηλέφωνο ο υποτιθέμενος αστυνομικός δεν είχε συμβεί. Έντρομη, κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και πλέον αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον απατεώνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This