Θεσσαλία: «Με βίαζε και σε ξενοδοχεία» λέει το 21χρονο θύμα του μεγαλογαιοκτήμονα – Τι απαντά ο ίδιος

Τονίζει πως η οικογένεια εκμεταλλεύεται το κορίτσι για αν βγάλει χρήματα

Must Read

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του μεγαλογαιοκτήμονα ο οποίος τη βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών περιέγραψε το 21χρονο (σήμερα) θύμα από την Θεσσαλία.

Θεσσαλία: Μεγαλογαιοκτήμονας βίαζε 11χρονη!

Η κοπέλα «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε στην εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ».

«Στα 11 μου χρόνια μου είπε να πάμε να πάρουμε κάτι γεωργικά προϊόντα, άρχισε να με φιλά στο αυτοκίνητο του, μου έβγαλε το μπουστάκι και ημίγυμνη με έβαλε στην καρότσα και με βίασε» ανέφερε η νεαρή κοπέλα.

Συνεχίζοντας αποκάλυψε ότι ο 57χρονος (τότε) την πήγαινε μέχρι και σε ξενοδοχεία του Βόλου και της Λάρισας για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο κορμάκι της.

Μάλιστα, είπε πως οι ρεσεψιονίστ την έβλεπαν αλλά κανείς δεν ζητούσε ταυτότητα για να διαπιστώσει ότι είναι ανήλικη!

Δείτε βίντεο:

Τι υποστηρίζει ο μεγαλογαιοκτήμονας

Στην ίδια εκπομπή, τοποθετήθηκε και ο φερόμενος ως βιαστής, τονίζοντας πως είναι αθώος και ότι η οικογένεια εκμεταλλεύεται το παιδί για να βγάλει λεφτά από την συγκεκριμένη υπόθεση.

Πιο αναλυτικά, είπε:

«Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.

Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100€ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή».

Η 21χρονη είπε μετά από την προβολή των δηλώσεων του μεγαλογαιοκτήμονα ότι «δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This