Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες στον Πύργο – Παρόντες περιχαρείς συμμαθητές

Καταγράφονται από κινητά άλλων μαθητών και μαθητριών

Must Read

H ενδοσχολική βία είναι πλἐον μάστιγα της χώρας με επεισόδια μεταξύ μαθητών να είναι καθημερινά. Πρόσφατο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού έλαβε χώρα στον Πύργο Ηλείας το μεσημέρι της Πέμπτης πέριξ του 1ου Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, μαθητές από το ίδιο σχολείο έχουν απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν και φαίνεται πως υπάρχει μια «εστία» παραβατικών εφήβων που θεωρούν πως οι διαφορές πρέπει να λύνονται με… ξύλο.

Στο video απεικονίζονται δύο μαθήτριες που πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστο λόγο. Η μια διακρίνεται να δοκιμάζει εναέρια κλωτσιά προς το πάνω μέρος του σώματος ή το κεφάλι της άλλης.

Αυτά καταγράφονται από κινητά άλλων μαθητών και μαθητριών, που παρακολουθούν είτε αμέτοχοι είτε με επευφημίες και επιφωνήματα το θέαμα! Μια – δύο συμμαθήτριες επιχειρούν να μπουν ανάμεσα και να σταματήσουν την σύρραξη.

Το περιστατικό συνέβη στον δρόμο και όχι στον χώρο του Γυμνασίου και δεν υπήρχαν καθηγητές. Ωστόσο, επειδή η κατάσταση ξεφεύγει αρκετά, είτε γιατί τέτοια φαινόμενα επικρατούν ως μόδα είτε γιατί οι μαθητές παρουσιάζουν έντονη επιθετική συμπεριφορά, θα πρέπει από κοινού η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την Διεύθυνση των σχολείων και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να αναλάβουν δράση, προτού συμβούν τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This