Τραγωδία στη Βέροια: «Το αυτοκίνητο τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά»

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές για το τροχαίο που στοίχισε την ζωή σε δύο γυναίκες

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνια της Βέροιας, από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο χωριό Πατρίδα, με θύματα δύο γυναίκες.

Το ανατριχιαστικό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 όταν ένα λεωφορείο έπεσε στη στάση, με συνέπεια να τραυματίσει θανάσιμα, δύο κατοίκους του χωριού, ηλικίας 68 και 20 ετών. Συγκεκριμένα, ο οδηγός κινείτο στον δρόμο προς Νάουσα, όταν έχασε την έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας. Στη συνέχεια, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού.

«Τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά»

Όπως εξήγησε o Αντώνης Καγκελίδης, κάτοικος της Πατρίδας, ο δυνατός ήχος που προκλήθηκε από το τροχαίο, αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό. «Η στάση που έγινε το τραγικό δυστύχημα, βρίσκεται στην εθνική οδό Βέροιας – Νάουσας, στο ρεύμα προς την Βέροια, απέναντι ακριβώς από το γήπεδο του χωριού μας. Οι δύο γυναίκες περίμεναν το λεωφορείο», επεσήμανε μιλώντας στο ethnos.gr και συνέχισε: «Το ΙΧ είχε κατεύθυνση προς τη Νάουσα αλλά ξαφνικά πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στη στάση. Χτύπησε τις δύο γυναίκες και τις εκσφενδόνισε τουλάχιστον 10-15 μέτρα μακριά. Τις πέταξε μέσα στην αυλή ενός παρακείμενου σπιτιού».

Ο άνδρας επεσήμανε πως έφτασαν άμεσα στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ κι εντόπισαν αρχικά τη νεαρή γυναίκα αλλά περίοικος τους είπε ότι υπάρχει και δεύτερη γυναίκα χτυπημένη, λίγο πιο πέρα από την πρώτη. «Μετά το τροχαίο ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε ότι ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του οχήματός του. Μάθαμε ότι η 68χρονη συγχωριανή μας έφυγε γρήγορα από τη ζωή, όμως, για τη νεαρή γυναίκα πιστεύαμε ότι ζει και ότι από το δυστύχημα θα χάσει το πόδι της. Δυστυχώς, όμως, τα νέα δεν είναι ευχάριστα ούτε και για εκείνη», υπογράμμισε ο κ. Καγκελίδης ενώ κατέληξε τονίζοντας πως το λεωφορείο απείχε λίγα μέτρα από τη στάση, τη στιγμή που έγινε το μοιραίο δυστύχημα.

«Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να έχανε τον έλεγχο ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα έπεφτε επάνω στο λεωφορείο και οι δύο συγχωριανές μας τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα ζούσαν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This