Μητέρα 13χρονης από τον Πύργο: «Μετά τον ξυλοδαρμό, η 14χρονη συνεχίζει να απειλεί την κόρη μου»

Όσα είπε η γυναίκα για τον εφιάλτη που βιώνει το παιδί της, μετά την επίθεση που δέχτηκε, έξω από Γυμνάσιο της πόλης

Must Read

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει πλέον τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, με μαθητές συχνά να μεταφέρονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα, με βαρύτατα τραύματα.

Η υπόθεση του Πύργου, όπου μία 13χρονη μαθήτρια δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από μία 14χρονη συμμαθήτριά της, σε Γυμνάσιο της πόλης, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία. Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο του ξυλοδαρμού, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και την χτυπάει, τραβώντας την από τα μαλλιά, με τους παρευρισκόμενους συμμαθητές τους να παραμένουν άπραγοι.

«Το παιδί βρίσκεται σε σοκ, προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το ξεπεράσουμε», ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα της 13χρονης και συνέχισε: 

«Αυτά που λένε δεν ισχύον, δεν έγινε για τα μάτια ενός αγοριού. Έγινε από μια παρεξήγηση, κάποια άτομα μετέφεραν στην 14χορνη ότι η κόρη μου μετέφερε ότι θέλει την 14χρονη να την πλακώσει στο ξύλο, τουλάχιστον αυτά έχουν καταγραφεί. Το πρόβλημα είναι ότι λέγονται κάποια πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και καλό είναι να μην βγαίνουν στον αέρα γιατί είναι μικρά παιδιά. Δεν μπορούν να βγαίνουν φήμες χωρίς να ισχύουν».

«Τα δύο κορίτσια δεν είναι φίλες»

Η μητέρα του κοριτσιού εξήγησε πως υπάρχουν μηνύματα στο κινητό, σύμφωνα με τα οποία την προειδοποιούσε. «Ήταν στημένο. Την Τετάρτη έλαβε στο κινητό της η κόρη μου ότι ”θες να με πλακώσεις στο ξύλο;”, το παιδί της απάντησε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και της λέει ”αύριο θα γίνει χαμός, αφού τον θες τον χαμό θα στον κάνω εγώ”, που σημαίνει ότι αυτό ήταν στημένο», επεσήμανε, ενώ ξεκαθάρισε πως τα δύο κορίτσια πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο αλλά δεν είναι φίλες.

«Δε μίλησα με την οικογένεια της άλλης κοπέλας, να πω τι; Εμένα προσπάθησαν να με βρουν και να με προσεγγίσουν την Παρασκευή το βράδυ και το περιστατικό έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι. Επικοινώνησα με το σχολείο, το οποίο δε φέρει καμία ευθύνη γιατί έγινε στο σχόλασμα και εκτός σχολείου».

Μάλιστα, η γυναίκα, που έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της 14χρονης και της οικογένειάς της, αποκάλυψε πως η ανήλικη εξακολουθεί να απειλεί την κόρη της. «Προσπαθεί ακόμα να επιτεθεί. Την Παρασκευή συνέχισε να δέχεται απειλές το παιδί μου, υπάρχει καταγεγραμμένο ότι θα ”έχουμε δεύτερο γύρο”», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες στον Πύργο – Παρόντες περιχαρείς συμμαθητές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This