Χτύπησε 22χρονη με το ΙΧ του, τήν εγκατέλειψε και συνελήφθη μετά από καταδίωξη 1,5 ώρας!

Τραυματίστηκε η νεαρή γυναίκα

Must Read

Απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας αδίστακτος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε μία νέα γυναίκα και τήν εγκατέλειψε κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου! Μιάμιση ώρα μετά συνελήφθη από τις Αρχές μετά από άγρια καταδίωξη

Ο λόγος για έναν 25χρονο από την Αλβανία, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τρίτης (03/04) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη του θύματος, αλλά δεν σταμάτησε να βοηθήσει, απεναντίας έφυγε για να μην συλληφθεί. Ο 25χρονος, ο οποίος μένει σε χωριό του δήμου Χερσονήσου, καταδιώχθηκε και ακινητοποιήθηκε τελικώς από αστυνομικούς της τροχαίας ΒΟΑΚ. Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης, ωστόσο έρευνα γίνεται για το τζιπ και τις ξένες πινακίδες που οδηγούσε για το εάν μπορούσε να το χρησιμοποιεί επί ελληνικού εδάφους στο χρονικό διάστημα που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία. Η άτυχη κοπέλα επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα από τη διάβαση πεζών, ενώ ο οδηγός παραβίασε STOP. Η 22χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This