Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ο 39χρονος χύμηξε πάνω στην Κυριακή και άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία!

Όλα όσα είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο φίλος της 29χρονης που την είχε συνοδεύσει στο αστυνομικό τμήμα όπου έμελλε να χάσει τη ζωή της

Must Read

Με το ηχητικό ντοκουμέντο της επικοινωνίας της Κυριακής Γρίβα με τον αστυνομικό που είχε βάρδια στην Άμεση Δράση το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της από τον κακοποιητικό πρώην σύντροφό της να εξακολουθεί να σοκάρει όσους το ακούν, έρχεται η κατάθεση του φίλου της, ο οποίος την είχε συνοδεύσει μέχρι το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, να ρίξει ακόμη περισσότερο φως στην ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Ο εν λόγω άνδρας έμελλε να γίνει -άθελά του- αυτόπτης μάρτυρας της γυναικοκτονίας που σημειώθηκε μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, όταν ο 39χρονος όρμησε στην 28χρονη και τη μαχαίρωσε με μανία, καταφέρνοντάς της πέντε συνολικά μαχαιριές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα, περιέγραψε στην κατάθεσή του με κάθε λεπτομέρεια τα όσα προηγήθηκαν του σοκαριστικού εγκλήματος, αλλά και τα όσα συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του, τα οποία ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει ότι έζησε.

Ειδικότερα, ο φίλος της στην κατάθεσή του ανέφερε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Από το 2013-14 μέχρι και το 2018-19 ήμουν σε σχέση με την Κυριακή. Με την Κυριακή είχαμε χωρίσει πάρα πολύ καιρό και δεν είχαμε επικοινωνήσει από τότε. Στις 25 Μαρτίου μου έστειλε μήνυμα χαιρετισμού στο δικό μου προφίλ στο Facebook. Συνομιλήσαμε, καθώς είχαμε να τα πούμε αρκετό καιρό. Βρεθήκαμε στις 29 Μαρτίου σε μία καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους.

Εκεί μου είπε ότι είναι χωρισμένη από την σχέση της εδώ και δύο μήνες, γιατί δεν περνούσε καλά. Το Σάββατο ξαναβρεθήκαμε και πήγαμε σε μία καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί μου είπε ότι χώρισε, γιατί το άτομο που είχε σχέση γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός. Μερικές φορές μου διηγήθηκε ότι έφευγε και από το σπίτι, ενώ μου είπε ότι είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει.

Ξαναβρεθήκαμε σήμερα (1η Απριλίου) κατά το απόγευμα και κατά τις 19:30-20:00, πήγαμε για καφέ στην Φυλή. Κατόπιν την κατέβασα προς το σπίτι με το αυτοκίνητό μου, όπου λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε, έναν άνδρα με μία άσπρη μοτοσικλέτα. Μόλις τον είδε μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν.

Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός και ήρθαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, διότι αυτό θυμόμουν, εδώ κοντά στην περιοχή. Στάθμευσα το αμάξι μου, όπισθεν του κτιρίου του Τμήματος και ανεβήκαμε μαζί επάνω στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μου ζήτησε να κάτσω έξω από το γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, διότι ήθελε να μπει μόνη και μου είπε να περιμένω. Όσο βρισκόταν στο γραφείο του Αξ. Υπ., όπου μίλαγε με κάποιες γυναίκες Αστυνομικούς, εγώ δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που δεν μπορούσαν να ακούσω, ότι οι Αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι Αστυνομικοί να κάνει μήνυση, πλην όμως αυτή δεν ήθελε και ότι θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να την συνοδεύσουν Αστυνομικοί στο σπίτι της».

Μια ύστατη προσπάθεια

Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ο ίδιος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν, καθώς περπατούσαν στο πεζοδρόμιο έξω από το αστυνομικό τμήμα, μόλις το θύμα αντιλήφθηκε την παρουσία του δράστη και γύρισε πίσω προς το αστυνομικό τμήμα, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρει προστασία:

«Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο και έλεγε το περιστατικό, δηλαδή ότι είναι ο πρώην φίλος της έξω από το σπίτι, ενώ έλεγε και που βρισκόμαστε ακριβώς, εκτιμώντας εγώ ότι το έλεγε κατόπιν ερωτήσεων των Αστυνομικών από το τηλέφωνο.

Όταν φτάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η Κυριακή ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι.

Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω, δεν άφηνε το μαχαίρι και θυμάμαι έναν Αστυνομικό που ήρθε και το κλώτσησε παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο και αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα, δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πώς έγινε».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This