Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα Μπελέρη στις ευρωεκλογές με την ΝΔ

Μετά το φιάσκο που επεφύλαξε ο Έντι Ράμα στην κυβέρνηση

Must Read

Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη με την ΝΔ για τις ευρωεκλογές θεωρείται δεδομένη. Η ανακοίνωση για την ένταξη του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας στο ευρωψηφοδέλτιο αναμένεται την Παρασκευή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον γιο και τον αδερφό του.

Ο πρωθυπουργός δέχθηκε πιεστικές εισηγήσεις να συμπεριλάβει τον Μπελέρη στους υποψηφίους, προκειμένου να αποκατσταθεί εν μέρει η τρωθείσα εικόνα της κυβέρνησης από το φιάσκο που της επεφύλαξε ο Έντι Ράμα στον Δήμο Χειμάρρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αν νομίζει Ο Κύριος Κυριάκος Κων/νου Μητσοτάκης ότι βάζοντας στο Ευρωψηφοδέλτιο τον Δήμαρχο Χειμάρας θα σωθεί η παράταξη και θα πάρει ψήφους , θα τον συμβούλευα να βάλει ακόμη δυο άτομα ” ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΟ ” . Κύριε Μπελέρη δεν σε υποστήριξε η Κυβέρνηση όταν έπρεπε τώρα θέλει να σε βάλει στο Ευρωψηφοδέλτιο για ποιόν λόγο ? Για άφεση αμαρτιών ? ή για να έχουμε να λέμε ?

  2. Δίδει λύση στο Ράμα να απαλλαγεί από τον Μπελερη, να τον διώξει από την Χειμάρρα και να τον εκθέσει πάραυτα στα μάτια της μειονότητας. Δείχνει ότι εγκαταλείπει την μειονότητα προς χάριν κέρδους. Αν εκλεγεί, κάτι που απεύχομαι υπό αυτές τις συνθήκες, θα τον αφήσει ο Ράμα ελεύθερο ; Αν ναι, θα απαλλαγεί και από αυτόν. Βούτυρο στο ψωμί του

  3. Εύσχημος τρόπος τού Μητσοτάκη, για να χαρακτηρίσει το θέμα Μπελέρη δήθεν ως λήξαν και να συνεχίσει την στήριξή του στην Αλβανία για την ΕΕ. Δηλαδή, εξυπηρέτηση κάνει στον Ράμα. Για την μειονότητα που εξακολουθεί να υποφέρει την Β. Ήπειρο, ούτε κουβέντα και ας τού φώναζαν οι δύστυχοι, όταν πήγε εκεί, “μάνα Ελλάς, μη μάς ξεχνάς”.

  4. Τι να πρωτοπούμε μαζί σου Κυριακούλη για όλα τα καυτά θέματα και φυσικά και γι αυτό εδώ που δεν βάζεις μυαλό με τους Αλβανούς και τους Κοσσοβάρους. Φέρονται και το δείχνουν πόσο ενθρικά διάκεινται προς εμάς σαν λαό και έθνος και δεν αντιδράς με μέτρα που θα τους κάνουν να χεστούν επάνω τους. Τους χαϊδεύεις μην σου πουν τίποτα οι Γερμανοί φίλοι σου.
    Ούτε με τα Σκόπια βάζεις μυαλό που και σε δουλεύουν και σε κοροϊδεύουν και σε γελοιοποιούν και μαζί με σε εσένα μας χορεύουν όλους μαζί σαν έθνος στο ταψί τους, χοροπηδώντας μας σαν την αρκούδα του γύφτου. Μας έχεις γελοιοποιήσει κι εσύ και οι προηγούμενοί σου. Δεν θα ξεχάσουμε φυσικά και το έκτρωμα που έφερες και ψηφίστηκε …

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This